100 AİLEYE 30 BİN TL DESTEK

Tüpraş, 23 Nisan’ı çocuk şenliği ile kutladı Tüpraş, 23 Nisan’ı çocuk şenliği ile kutladı

Yapılan yardımlarla ile ilgili açıklama yapan Türk Kızılay Kırıkkale şube başkanı Mustafa İşler, “Kızılay olarak ailelerimize nakdi desteklerimiz devam ediyor. Evlerinin kirasını ödeyemeyen, elektrik, doğalgaz, su faturalarını yatıramayan, çocuklarına harçlık veremeyen ailelerimize destek olmaya devam ediyoruz. Son günlerde yaklaşık 100 ihtiyaç sahibi ailemize 30 bin TL nakdi yardım yaptık. Ailelerimiz yapılan nakdi yardımlarla ihtiyaçlarını gidererek Kızılay´a ve Kızılay´ın merhametli bağışçılarına bol dua ediyorlar.”

TÜRK KIZILAY´IN HİLÂLİ

“Kış şartlarının uzaması ile birlikte ve Covid-19 pandemik salgını nedeni zor günler yaşayan mağdur ailelerimize erzak yardımlarımız aralıksız devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelerimizi ziyaret ederek bu zor günlerde de Kızılay´ın yanlarında olduğunu, yalnız olmadıkların hatırlattık. Son iki ayda yaklaşık 500 ailemize erzak ve et konserve yardımlarımız oldu. Güneşin en parlak olduğu veya gecenin en zifiri karanlığı fark etmiyor. Türk Kızılay´ın hilâli ihtiyaç sahiplerinin kalplerini aydınlatıyor” dedi.

YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

“Kış günlerinin uzaması ile birlikte evinde kömürü ve odunu biten ailelere yardım etmeye devam ediyoruz. İnsan olmanın en güzel ifadesi paylaşmaktır. Birileri açken birileri üşürken biz nasıl rahat edebiliriz. Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi olarak evinde kömürü ve odunu olmayan veya az kalmış ailelerimize kömür ve odun dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Kömür ve odun yardımlarımız kış bitene kadar devam edecek. Hayırseverlerimizden gönüllülerimizden Allah cc razı olsun” dedi. Haber: Ersin Atasayar