GÜNCEL 5.08.2020 16:29:34
KIRIKKALE´YE “DEVA” OLACAĞIZ

KIRIKKALE´YE “DEVA” OLACAĞIZ

Deva Partisi Kırıkkale Kurucu İl Başkanı Mimar İsmail Oğuz Karakuş, “Zor günlerden geçtiğimiz bu dönemlerde sorumluluk duygusu ile Kırıkkale´mize ve ülkemize Deva olmak için yola çıkmış bulunmaktayız” dedi.

DEVA BASIN İLE TANIŞTI

Ali Babacan liderliğinde ki Deva Partisi´nin Kırıkkale İl Yönetimi genel merkez tarafından geçtiğimiz günlerde onaylanmıştı. Kurucu yönetim kurulu İsmail Oğuz Karakuş´un il başkanlığında 20 kişiden oluşan yönetim dün basın mensupları ile buluştu. Basın toplantısına Kırıkkale İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, Kurucu Üyeler İbrahim Işıkoğlu, Emir Varol, İsmigül Selamoğlu ve Gülşah Erkuş katıldı.

 

ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ

Kurucu İl Başkanı Karakuş, zor günlerden geçtiğimiz bu dönemlerde sorumluluk duygusu ile Kırıkkale´mize ve ülkemize Deva olmak için yola çıktığımızı dile getirerek, “Deva partisi olarak Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan ve birbirinden kıymetli kurucu üyelerimiz ile birlikle Hukukun üstünlüğüne, özgürlüğe, adalete, Temel İnsan Haklarına ve demokrasiye, şiddet, korku, baskı, ötekileştirme ve ayrımcılığın yaşanmadığı; hukuka bağlı, vatandaş odaklı, katılımcı, şeffaf, hesap verebilir ve denetlenebilir; gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceğe umutla  baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı saygın ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirmek için bu yola çıktık”

 

YARALARI SARMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

“Bizim üzerimize düşen görev önce bulunduğumuz ortamda daha sonra kendi çevremizde, şehrimizde ve ülkemizde bu ideal için çalışmaktır. Bu ideali gerçekleştirmek için güzel Kırıkkale´mizde var gücümüzle çalışacağız. Çalmadık kapı bırakmayacak; genç, yaşlı, çocuk demeden hemşehrilerimizin derdini dinleyip, onların derilerine derman olmak için uğraşacağız. Kırıkkale´mizin sorunlarını tespit edip; istihare ve ortak akılla çözüm yollan arayacak ve dertlerimizin son bulması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bizler bu şehirde yaşıyoruz ve sorunlarını yakından biliyoruz. Şehrimizin yaraları var. Bu yaralan sarmak için gece gündüz çalışacağız”

 

GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ

“Bugün bu toplantıda kıymetli basın mensuplarımızla, İl Kurucu Yönetim Kurulumuzu buluşturmak istedik. İl Kurucu Heyetimizle birlikte yürüttüğümüz titiz çalışmalar sonucunda; birbirinden değerli 21 kişilik İl Kurucu Yönetim Kurulumuzu belirledik. Çalışmalarımızı yaparken Parti Tüzüğümüze uygun olarak il Yönetimimizin yüzde 50sinden fazlası ilk defa bir siyasi partide görev almış arkadaşlarımızdan oluşmakta olup, 6 kadın arkadaşımız bulunmaktadır. İnşallah İl Yönelim Kurulumuzla birlikte çok çalışıp, Şehrimiz ve Ülkemiz adına güzel işler yapacağız”

 

BASIN ÇALIŞMALARIMIZA BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYACAK

“Basın hürriyeti içinde görevlerini yerine getiren yerel basınımız, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda büyük bir güce sahiptir. Gerek ülkemizin gerekse Kırıkkale´mizin her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında basın mensuplarımızın gösterecekleri duyarlılık ve bu konuda yapacakları başarılı çalışmalar büyük katkı sağlayacaktır. Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçanı olan basın kuruluşlarımızın; etik değerlere ve hukuka uygun, tarafsızlık içinde, doğru haber yapması, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Basın; toplumsal gelişme ve bilinçlenmeye önemli katkılar sağlamakladır” dedi. Haber: Kenan Kuzucu

 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024