Türk Metal Kırıkkalespor´lu futbolculara yemek veren Türk Metal Sendikası Genel Başkan ve kulübün onursal başkanı Pevrul Kavlak yaptığı konuşmada, 'Memleketimin takımının başarısı hepimizin başarısıdır. Bizler üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye hazırız. Bizler sendika olarak para vermeyiz, ama alternatifleri en iyi şekilde kullanarak, sponsorlar aracılığı ile takımımıza katkı sağlarız. İnşallah önümüzdeki sezon bu takımın daha üst liglere çıkması için Süper Lig´de bulunan yönetici arkadaşlarımızın bizlere futbolcu konusunda yardımcı olacaklarına inanıyorum. Amaçsız bir yere gidilmez. Türk Metal Kırıkkalespor´un amacı olacaktır ve ligleri tek tek atlayarak sesini duyuracaktır' dedi.

 Türk Metal Kırıkkalespor´un tecrübeli Kaptanı Uğur Kütük, tüm futbolcu arkadaşlarının imzası olan kırmızı-lacivertli formayı Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak´a hediye etti. Kaptan Uğur, 'Genel başkanımızın bizlere verdiği destekle uzun yıllar sonra Üçüncü lig´e çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu şampiyonluğumuzun anısına kendisine tüm futbolcu arkadaşlarımın imzası bulunan formayı hediye ettik' dedi.

Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale temsilciliği açılıyor Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale temsilciliği açılıyor

 Büyük Anadolu Otel´de düzenlenen yemeğe Genel Başkan Pevrul Kavlak´ın yanı sıra Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kırıkkalespor ile Türk Metal Sendikası yöneticileri ve futbolcuların katıldı. Yemek, müzik eşliğinde neşe içinde geçti.