TRAFİK VE TRAFİK GÜVENLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen törende bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, trafik düzeni ve güvenliğiyle ilgili farkındalığın sağlanması amacıyla Türkiye´de her yıl Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası´nı kutladıklarını söyledi. Ülkemizde her yıl 1 milyon yeni aracın karayolu trafiğine çıktığını ifaden Emniyet Müdürü Onar, “Bu yüzden trafik ve trafik güvenliği daha çok önem arz etmektedir”

 

Kırıkkale’de 93 araç trafikten men edildi Kırıkkale’de 93 araç trafikten men edildi

KIRIKKALE TÜRKİYE´NİN MERKEZİ

İl Emniyet Müdürü Onar, alınan tedbirlere rağmen maalesef trafik kazaların meydana geldiğini söyleyerek, “Kırıkkale Türkiye´nin merkezi konumunda. Ankara yolundan 27 bin 835,Samsun yolundan 14 bin 489 ve Kayseri yolundan 15 bin 639 araç toplamda yaklaşık 58 bin araç günlük Kırıkkale´den geçmektedir. Çok yoğun karayolu hareketliliğimiz var' dedi

 

İLK YARDIM OLAYI CANLANDIRILDI

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Meydanı´nda meydana gelen bir trafik kazası sonrası ilk yardım olayı canlandırıldı. Daha sonra yılın sürücüleri seçilen Serdal Gökkaya, Mevlüt Öcal, Hakan Paran ile Gürbüz Biçer´e ve hafta dolayısıyla yapılan resim, şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Program daha sonra trafik konulu serginin gezilmesi ile sona erdi.