Kırıkkaleli öğrenciler bağımlılığın zararlarını anlatmak için yarıştı Kırıkkaleli öğrenciler bağımlılığın zararlarını anlatmak için yarıştı


YKS Birincisi Hedef´ten
  Hedef kurs kurucu müdürü Lütfi MARAŞLIOĞLU  ‘Bu yıl hem YKS hem LGS birincilerinin kurumlarımızdan çıkmış olmasının sevincindeyiz. Kırıkkale´de 18 yıllık kurs, 7 yıllık okul tecrübemizi bu başarıları kazanan öğrencilerimize yansıtmanın gururunu yaşıyoruz. Aldığımız bu sonuçlar gösteriyor ki kurumlarımız sadece yüz yüze değil çevrimiçi eğitimde de doğru bir sistem ve disiplin içinde ilerlemiştir. Eğitim alanında geçirilen zorlu süreçte il birinciliğini elde etmek hem öğrencimiz hem kurumumuz adına çok büyük bir başarı. Bu başarıya ulaşmamızı sağlayan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve desteklerini hep hissettiğimiz velilerimize teşekkür ederiz ´ dedi.
  Uzun yıllardır düzenli bir çalışma içinde olduğunu söyleyen YKS il birincisi Mustafa Bahaeddin BOZAN ise hem ailesinin hem öğretmenlerinin desteğini hep hissettiğini belirtti. Bilgisayar mühendisliği okumak isteyen Mustafa Bahaeddin BOZAN öğrenci arkadaşlarına etütler halinde çalışılması gerektiğini, TYT konularını önceden bitirmelerini tavsiye ettiğini söyledi.
  Çocuklarıyla gurur duyduklarını belirten BOZAN ailesi Hedef Kurs öğretmenlerine emekleri için teşekkür etti.