Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe
GÜNCEL 25.03.2019 20:06:16
Kırıkkale bir dünya markası olacak

Kırıkkale bir dünya markası olacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Kırıkkale´ye Jandarma Eğitim Birliği getiriyoruz. Bütün hazırlıkları yaptık. Jandarma Eğitim Birliği öyle bildiğiniz birliklerden değil. Bütün ulusal arası çapta etkinliklere ev sahipliği yapabi

SOYLU SEÇMENLE BULUŞTU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart yerel seçimleri öncesi partisinin düzenlediği mitinge katılmak için Kırıkkale´ye geldi. Havayolu ile Kırıkkale´ye gelen İçişleri Bakanı Soylu´yu Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, İlçe Belediye Başkanları ve partililer karşıladı. Pankartlarla karşılanan Soylu, kendisine sevgi gösterisinde bulunanları el sallayarak selamladıktan sonra mitingin yapılacağı meydana geldi.

 

SOYLU MÜJDELERLE GELDİ

Cumhuriyet Meydanı´nda mitinge katılan halk tarafından alkışlarla karşılanan Soylu, gösterilen ilgi karşısında memnuniyetini dile getirdi. Kırıkkale´ye müjdelerle gelen Soylu, Kırıkkale´ye Jandarma Eğitim Birliği ve Türkiye´de bir ilk olan Trafik Eğitim Merkezi´nin kurulacağını söyledi. Ayrıca MKE´nin özelleşmeyeceğini dile getiren Soylu, “Siz kimsenin lafına bakmayın. MKE daha güçlü olacak, özelleşmeyecek, satılmayacak. Yerli ve milli şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

BAŞIMIZI SİNENİZE KOYMAYA GELDİK

Konuşmalarına devam eden Bakan Soylu, “Kırıkkaleliler başımızı sinenize koymaya geldik. Ben hiç bir lafı midende tutmadım çünkü evlattınız için en kritik zamanlardan biri. Bu ülkede başbakan bakanlar asıldı. Ülkemin geleceğiyle oynadılar. Kardeşi kardeşe kırdırdılar. Gezi olayları bitince faizler 15´e çıktı. Türkiye İMF´yi çantasını koluna vermiş göndermiştik. Onlar bize Suriye´ye  girme dediler, Biz çatır çatır girdik PKK´yı oradan kazıdık. Bu memlekete gözünü dikene gözünü oyarız”

 

TERÖRLE MÜCADELE EDİYORUZ

Terörle başarılı bir şekilde mücadele ettiklerini belirten Soylu, insansız hava araçlarına (İHA) mayıs ayında takacakları bir aparat sayesinde artık teröristlerin dağlarda kafalarını bile çıkaramayacaklarını söyledi. Savunma Sanayi İcra Kurulu Üyesi olduğunu hatırlatan Soylu, 'Öyle şeyler gerçekleştiriyoruz ki bir kısmını söyleyemiyoruz ama bilesiniz bunları söylesek gece sabahlara kadar mutluluktan uyumazsınız. Türkiye´yi tehdit edeceklere, Türkiye´nin yarınına birtakım operasyonlar yapmaya çalışacaklara öyle şeyler hazırlıyoruz ki Türkiye´nin eski Türkiye olmadığını görecekler. Türkiye´nin güçlü ve zengin olduğunu görecekler.' diye konuştu.

 

PKK´YA PATLAYICI TAŞIYANIN

BELEDİYE MECLİSLERİNDE NE İŞİ VAR?

Süleyman Soylu, 325 PKK ve HDP´linin belediye meclislerine sokulmaya çalışıldığını vurgulayarak şunları kaydetti: 'PKK´ya patlayıcı taşıyanın belediye meclislerinde ne işi var? Uyuşturucu üretip, PKK adına dağıtan, pazarlayan ve parasını kazananın, karakolu bombalayanın, jandarma karakoluna molotofkokteyli atanın, terör örgütü üyesinin avukatlığını yapanların, haraç toplayanın, parayı PKK´ya gönderenin bu listelerde ne işi var? Bunlara, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi listelerinden neden yer verdi? Tanıdıklarından mı yer verdi? Bir sözleşme imzaladılar, teslim oldular.' 

 

KANDİL VE PKK DA AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR

31 Mart´ta bir zafiyete uğramalarının beklendiğini dile getiren Bakan Soylu, sözlerini şöyle tamamladı: 'FETÖ´nün itinin Amerika´da nasıl havladığını duydunuz değil mi? O Ekrem Dumanlı diye bir adam, çıldırmış gibi konuşuyordu. ´AKP ve MHP kaybedecek.´ diyor. Kandil ve PKK da aynı şeyi söylüyor. Nasıl bir tezgah kurulduğu apaçık ortadadır. Bugün bize Amerika´dan, Avrupa´dan parmak sallayanlar, sözlerini Türkiye´de yerine getirtemiyorlar diye, 31 Mart´tan sonra zayıflatıp bu ülkeye hakim olmaya çalışıyor'

 

SANDIKTAN DEVAM KARARI ÇIKACAK

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, “Bugün Kırıkkale´mizde çok değerli bir misafirimiz var. 31 Mart günü sandığa gidiyoruz. İnşallah sandıkta devam kararı çıkacak. İstikrar sürsün bağımsızlığımız perkinleşsin. Kırıkkale bugün tarih yazıyor. AK Partili Belediye Başkan Adaylarımıza sizlerden destek istiyoruz. Allah´a emanet olun” dedi.

 

KIRIKKALE´NİN HER YERİ BÖYLE

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Kırıkkale´nin her yeri böyle. Her yerde AK Parti var, her yerde Recep Tayyip Erdoğan var. 31 Mart akşamında inşallah başta İl Belediyemiz olmak üzere 8 ilçemizde, 2 beldemizde AK Parti bayrağını dalgalandıracağız. Sayın Bakanım sizleri burada ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.


Diğer Haberler

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024

15.03.2024