Kırıkkale’de yurtta kalan öğrencilerden kitap okuma etkinliği Kırıkkale’de yurtta kalan öğrencilerden kitap okuma etkinliği


 

ÖCAL KONGREYİ DEĞERLENDİRDİ

Kırıkkale Belediyesi ve Türk Metal Sendikası Genel Merkezi´nin ortak adayı olduğu belirtilen Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal, dün basın mensupları ile bir araya geldi. Hafta sonu yapılan olaylı kongre ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Öcal, ayrıca mevcut Kulüp Başkanı Metin Karakuş ile ilgili açıklamalarda bulundu.

KAYYUM ATANACAK

Öcal, Kırıkkalespor kongresinde mevcut yönetim tarafından üyelikten çıkarılan 50 kişinin kongrenin iptali için Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu söyleyerek, “Mahkemenin bu hafta Türk Metal Kırıkkalespor´a kayyum atamasını bekliyorum. Kayyum atanırsa kararı yüce mahkeme verecek. En erken bu kulübün kongresinin yapılması bir aylık bir zaman alacak”

ADAY DEĞİLİM

Bundan sonraki yapılacak olan Türk Metal Kırıkkalespor kongresinde aday olmayacağını belirten Öcal, “Genel Başkanımız Sayın Pevrül Kavlak ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı bir toplantı yapmıştı. Kulüp Başkanı sen ol, 1 ay sonra şehrin kucaklaştığı bir kongre yapalım demişlerdi. Bu kulübün kongresinin yapılması bir aylık bir zaman alacak. İnşallah o zaman kadar adayımız olur ve bende aday olmam”

KAYBOLAN DEFTER ORTAYA ÇIKTI

Karar defterinin kaybolduğunu söyleyen mevcut Kulüp Başkanı Metin Karakuş´un emniyetteki sorgusuna karar defteri ile geldiğini söyleyen Öcal, “Bize karar defteri ortada yok kayboldu dedi. Emniyete de defter ile geldi. Orada da ‘Yönetim kalabalık geldi. Defter zarar görmesin diye sakladım´ dedi. Boş olan sayfaları da doldurmuşlar. 18 kişi olmadan alınan hiçbir karar geçerli değildir”

KONGREDE MALİ BİLANÇO BİLE OKUNMAMIŞ

Hafta sonu yapıldığı sanılan kongrede mali bilançonun okunmadığını dile getiren Öcal, “Sezon boyunca Türk Metal Kırıkkalespor´un kasasına yaklaşık 1 milyon 106 bin TL para girdi. Kongre düzgün bir kongre olsaydı, biz bu harcanan paraların nereye gittiğini soracaktık? Fakat bunun hesabını yine soracak olanda Kırıkkale halkıdır” dedi.