YOĞUN İLGİ

Etkinliğe Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı, Jandarma Alay Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Sağlık Müdürü Dr. F. Ender Güngüneş, KHB Genel Sekreteri Op.Dr. Mustafa Boyabatlı, Yüksek ihtisas Hastanesi Yöneticisi Başhekim Uzm.Dr. Tekin Akça. Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, Genel Sekreterlik ve hastane yöneticileri ile sağlık, şirket çalışanları katıldı.

 

BİRARADAYIZ

Vali Haktankaçmaz,  “Yüksek İhtisas Hastanesi kamu çalışanlarımızla Kızılay´ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek vermek için bir aradayız. Kamu çalışanlarımız Kızılay´ın çağrısına kulak vermiştir. İlk defa kan verecek olanlarımızla birlikte rekor bir kan verme oranına ulaşılacağını hastane personellerinin bu konuda duyarlı olduğunu belirterek, Kızılay bizim yüz akımızdır”

 

EN ÖNEMLİ BAĞIŞ

“Kızılay her konuda insani değerler için başarılı hizmetler sunuyor. Bu kurumsal başarı birçok hizmetle destekleniyor. Bunların en önemlilerinden birisi kan bağışıdır” diye konuştu. Bundan sonra periyodik olarak tüm kurumların kan bağışında bulunması yönünde destekleneceğini belirterek ilk kan bağışında bulunan Vali Haktankaçmaz, daha sonra hastaneyi gezerek yapılan projeler hakkında bilgi aldı.

 

Türkiye’de büyük boykot kararı! Türkiye’de büyük boykot kararı!

TAM DESTEK

Genel Sekreter Op. Dr. Boyabatlı ise “Yöneticilerimizin yoğun ilgi ve duyarlılık gösterdiği bağış kampanyasında, Etkin geçen kampanyanın, insanlarımıza candan yapılan bir bağış olduğuna inanıyoruz. Katkı sunan bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz” diyerek yapılan etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.