ÜZÜNTÜYLE KARŞILIYORUZ

Tüm İşçi Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı, başkanlık seçimini gerçekleştirdi. Seçime tek aday ve tek liste olarak giren mevcut başkan Ali Rıza Kamanlı, üyelerin yeniden güvenoyunu alarak başkanlık görevine seçildi. Seçimde konuşma yapan Başkan Kamanlı, son günlerde ülkemiz genelinde yaşanan olayları üzüntüyle karşıladıklarını dile getirdi.

 

BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYMALIDIR

Kamanlı, “15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurumlarımız, demokrasimize kasteden alçakça bir saldırıyı önlemiştir. Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır” dedi.

 

GURUR DUYUYORUZ

Kırıkkale’de 14 bin kişi akraba evliliği yaptı Kırıkkale’de 14 bin kişi akraba evliliği yaptı

“Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir. Başta Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclisteki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarına büyük bir sebatla direnen, böylece Gazi unvanını bir kez daha hatırlatan Meclisimizle gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

 

ASİL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Başkan Ali Rıza Kamanlı, Sadık Güneş, Hacı Osman Yurtoğlu, Köksal Akkoç, Cafer Uluyürek

ÜST KURUL DELEGELERİ

Osman Yurtoğlu, Sadık Güneş, Hacı Osman Yurtoğlu, Köksal Akkoç, Cafer Uluyürek