MUTABAKAT SAĞLANDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in, 25 Ekim´de parti kuruluşunu tamamlamasının ardından, ülke genelinde il ve ilçe teşkilatları süratle kurulmaya başladı. Birçok ilde il başkanı atamaları yapılırken, temayül çalışmaları tamamlanan iller aralarında Kırıkkale´nin de bulunduğu öğrenilirken Kırıkkale il Başkanlığına Mimar Mustafa Akyürek´in atandığı bildirildi.

KIRIKKALE´YE LAYIK BİR KADRO

Kırıkkale Belediyesi ve KTSO, sorunların çözümü için işbirliği yapacak Kırıkkale Belediyesi ve KTSO, sorunların çözümü için işbirliği yapacak

Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü mezunu olan ve ENKA Gayrimenkul Danışmanlığı firması sahibi Mimar Mustafa Akyürek, TURYAP Kırıkkale Temsilciliği görevini yürütüyor. Mimar Mustafa Akyürek verilen görevden dolayı büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirterek, “Bizi bu göreve layık gören İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti genel merkezine saygılarımızı sunuyoruz. Kırıkkale´ye layık bir yönetim kadrosu ile iyi ve güzel işler yapmaya çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.