TÜM TÜRKİYE YENİDEN BULUŞUYOR

Zihinsel engelli depremzedenin 'gelinlik giyme' hayali gerçek oldu Zihinsel engelli depremzedenin 'gelinlik giyme' hayali gerçek oldu

2 Eylül´de gerçekleştirilen ve 10 bin gencin davete icabet ettiği sabah namazı buluşması, Cuma günü tekrarlanıyor. Tüm Türkiye´de yeniden gençler sabah namazında buluşuyor. Türkiye genelinde uygulanan projeyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, sabah namazı programının Cuma  günü saat 06.00  Nur Camide gerçekleştirileceğini söyledi.

 

TÜM GENÇLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Sadece gençleri değil tüm Kırıkkalelileri programa davet eden İl Müdürü Ünlü, sabah namazı sonrasında da katılımcılara çorba ikramına bulunulacağını belirtti. Ünlü, “Gençlerin manevi eğitimini destekleyerek milli birlik ve beraberlik duygularını canlı tutmak amacıyla gerçekleştirilen  bu gibi faaliyetlerle, gelecekte önemli görevlerde bulunacaklarına inandığımız gençlerimizi çok önemsiyoruz. Gençlerimizin sosyal, kültürel, sportif ve milli değerler konusunda bilinçlenmeleri için adımlar atıyoruz. Tüm gençlerimizi ve hemşehrilerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.