DİKSİYON EĞİTİMİ VERİLDİ

Kırıkkale için korkutan uyarı! Rüzgar hızı 95 kilometreye çıkabilir… Kırıkkale için korkutan uyarı! Rüzgar hızı 95 kilometreye çıkabilir…

Özellikle halkla ilişkilerde daha iyi iletişim sağlamak ve hastalarla daha iyi diyalog oluşturmak için böyle bir kurs düzenlediklerini belirten  İdari Mali Hizmetler Müdür Yrd. Alper Işık, yaptığı açıklamada ´´Bilgi İşlem personelimize duygu, düşünce ve davranış kalıplarını bilinçli hale getirme, bakımlı, düzenli, özenli olma ve diksiyon eğitimini kültürel anlamda vermeye çalıştık. Yüzde 98 gibi bir başarı yakaladık”

 

KALİTELİ HİZMET

“Bundan sonra Yüksek İhtisas Hastanesi personelleri olarak, değerli Kırıkkale halkına özellikle ülkemizin geçtiği bu zor dönemlerde, daha düzgün hizmetler vereceğimiz yönünde kursa katılan personel arkadaşlarımız gayet memnunlar. Hem kendilerini geliştirmekte, hem de vatandaşa daha kaliteli hizmet sunmanın mutluluğunu yaşamaktalar” şeklinde konuştu.

 

TEŞEKKÜRLER

Diksiyon kursunda aldıkları eğitimin iş hayatına da olumlu olarak yansıdığını belirten veri hazırlama personelleri sosyal hayatlarını da pozitif yönde etkileyeceklerini belirttiler. Kursun gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.