Özel bir mekan olan Beyaz Saray Düğün Salonu´nda gerçekleşen farklı bir tarzda olan düğünde konukları mehteran takımı karşıladı.

 

KEŞANDAN GELİN GELDİ

Aynı zamanda gazeteci yazar olan Fazlı-Hacer Güventürk ile Keşan Eşraflarından İsmet- Alyans Çetin çiftlerinin evlatları Zafer ve Seval salona yine mehteran takımı eşliğinde girdiler. Genç çiftlerin yerlerini almasını müteakip mehteran takımı muhteşem bir gösteri ile davetlilerin alkışlarını aldı. Hemen tüm konuklar mehteran takımın coşkusuna ortak oldu.

 

MİNİ KONSER VERİLDİ

Mehteran takımının gösterisinin sonunda Kırıkkale´nin tanınmış sanatçıları, konukların ikram edilen yemeklerini Türk Sanat Müziğinin seçkin eserlerinden oluşan adeta mini bir konser ile yemelerini sağladı.

 

GENİŞ KATILIM

Ebeveynler dikkat! Yeni doğan bebeklerde bu hastalıklar görülebiliyor! Ebeveynler dikkat! Yeni doğan bebeklerde bu hastalıklar görülebiliyor!

Kırıkkale vekilleri ve eski Milletvekillerinin pek çoğu ve Güventürk´ün görev yaptığı birliğin komutanları gönderdikleri çiçek ve telgrafla düğüne katılamama mazeretlerini bildirdiler. Zafer – Seval Güventürk çiftinin düğününe aile yakınların yanı sıra siyaset, bürokrasi ve farklı alanlardan çok sayıda davetli katıldı.