KIRIKKALE’DE 3, TÜRKİYE’DE 400 VEKİL

Keskin Çelebi, Karakeçili ve havalisine önceki gün Kalegaz Turistik Dinlenme Tesislerinde düzenlenen vefa yemeği sonrası dün de Merkez ve Yahşihan, Bahşılı, Delice, Balışeyh, Sulakyurt ilçeleri ve havalisine Ak Parti’nin kurulduğu günden bugüne hizmet etmiş ve çeşitli kademelerde yer almış partililere Altundal Düğün Salonunda vefa yemeği düzenlendi. Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Şükürler olsun ki Mehmet Saygılı gibi cevval ve çalışkan bir belediye başkanına sahibiz. Ayrıca ilçe ve belde belediye başkanlarımız da hepsi birbirinden değerli ve çalışkan. Hepsine buradan Kırıkkale’ye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kırıkkale’de gerek belediyelerimiz, gerek teşkilatımız gerekse milletvekillerimizle çok güçlü bir kadromuz var. İnanıyorum ki bu kadromuzla ve sizlerin desteğiyle 7 Haziran’da Kırıkkale’de 3-0, Türkiye genelinde de 400 milletvekilini çıkaracağız ve Anayasayı değiştirip Başkanlık Sistemini getireceğiz’ dedi.

 

KUTLAMAYI KESKİN’DE YAPACAĞIZ

Akçay, ‘2002 yılında yapılan genel seçimlerde Genel Başkan Yardımcımız Beşir Atalay 1, Milli Savunma Komisyon Başkanımız Milletvekilimiz Oğuz Kağan Köksal 2 ve Ramazan Can da 3. sıradan aday oldular. Beşir Bey o zaman Ramazan Can’a ‘Seni almadan meclise gitmeyeceğiz ve 3 vekili çıkarınca kutlamaları Aşağımahmutlar’da yapacağız’ dedi. Şimdi Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can da 3. sıradan aday olan Abdullah Öztürk’ü almadan meclise gitmeyecekler ve 3 vekili çıkarınca kutlamaları Keskin’de yapacağız’ diye konuştu.

 

BİZİM YERİMİZ FAKİRİN FUKARANIN YANIDIR

Akçay’dan sonra söz alan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise konuşmasında Ak Parti davasının Allah’ın rızasını kazanmak olduğunu ifade ederek, ‘Ak Parti olarak bizim niyetimiz neyse amelimiz de odur. Her seçimin olduğu gibi bu seçimin de önemi büyük. Şükürler olsun ki partimiz her seçim de oyunu katlayarak buralara geldi. Gençlerimiz geçmişte yaşanılanları bilmiyor. Geçmişteki Türkiye ile Ak Parti’den sonra ki Türkiye’yi gençlerimize iyi anlatmalıyız. Muhalefet Belediye Başkanının birisi çıkıp diyor ki; ‘Fakire yardım yapmakla belediyecilik olmaz’ diyor. Eğer biz bir yerde yer alacaksak bu fakirin fukaranın yanıdır’ dedi.

 

KEŞKE 5 VEKİLİMİZ OLSADA 5. SIRA OLSAM

Ak Parti hizmetlerinin anlatmakla bitmeyeceğini ifade eden Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ise konuşmasında, ‘Ben bu davanın başında olan birisi olarak. Bu davada yer almaktan gurur duyuyorum. Allah bana bu dönem aday olmamı nasip etti. Şahsi olarak 3. sıra aday olmaktan yana korkum yok. Keşke 5 milletvekilimiz olsa da 5. sıradan aday olsam. Ak Parti’nin 20002’den bu tarafa yaptıklarını görmemezlikten gelmek bir vebaldir. 200 seçimlerinde Kırıkkale’den 75 bin oy aldık, 2007 seçimlerinde 92 bin oy aldık ve 2011 seçimlerinde 105 bin oy aldık. Burada 3. sıra aday olarak bana çok iş düşüyor. Demek ki biz de çok çalışıp oyumuzu 120 bin oya çıkaracağız’ şeklinde konuştu.

Kırıkkale Belediyesi ve KTSO, sorunların çözümü için işbirliği yapacak Kırıkkale Belediyesi ve KTSO, sorunların çözümü için işbirliği yapacak

 

AK PARTİ DÜNYANIN EN BÜYÜK STK’SIDIR

Ak Parti kurucu il başkanlığı yapan Milletvekili ramazan Can ise konuşmasında, ‘Ak Parti’yi kurarken çok sıkıntılar çektik. Parti’ye kimisi evinden çay şeker kimisi çay bardağı getirirdi. Ama şimdi şükürler olsun o dönemi atlattık ve iktidar olduk. Ak Parti sosyallik yönünden halkın beğenisini kazanmış bir parti. Engelli çocuğu olan aileler çocuklarını sokağa çıkaramazken şimdi rehabilitasyon merkezleri, evde bakım programlarıyla ve kamuda açılan engelli kadrolarıyla engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırdık. Ak Parti yaptığı icraatlarla dünyanın en büyük STK’sıdır. Çocuklarımızın geleceği, fakirin fukaranın geleceği için Ak Parti bu ülkeye şart’ dedi.

HER ÜYE 3 KİŞİ GETİRSE 120 BİN OY GARANTİ

Ak Parti’nin kurumsal bir parti olduğunun altını çizen Ak Parti Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal ise ‘Bizim için 120 bin oy hedefi zor bir hedef değil. Kırıkkale’de şuan 40 binin üzerinde üyemiz var. Her üye 3 kişi getirse işte 120 bin oy hazır. İnsana dair akla ne icraat gelirse o icraatta Ak Parti vardır demektir. Biz 75 milyonun partisiyiz. 2015 seçimleri bir dönemeçtir. Çıraklık, kalfalık ve ustalık döneminden sonra Türkiye’nin kader seçimidir. Kırıkkale Ak Parti’nin kalesi olarak 3-0’ı alacağından hiç şüphem yok’ dedi.