Kırıkkale Üniversitesi sürekli eğitim uygulama ve araştırma merkezi ile Ahiler Kalkınma Ajansı ortaklaşa girişimcilik kursu açacağı açıklandı. KOSGEB tarafından desteklenen girişimcilik kurslarını bitirenler yeni iş kurmak için proje karşılığında KOSGEB´den 30 bin TL karşılıksız destek alabilecekleri belirtildi. Merkez Müdürü Yardımcı Doçent DoktorErtuğrul Karakaya, girişimcilik kursuna 60 kursiyer seçileceğini ve girişimcilik kursunda başarılı olmanın tek şartının derslere devam etmek olduğunu belirtti.

 

Kırıkkale’de 20 yıl sonra çocuklar için bayram şenliği düzenledi Kırıkkale’de 20 yıl sonra çocuklar için bayram şenliği düzenledi

SON GÜN 2 EYLÜL

 

Yardımcı Doçent Doktor Ertuğrul Karakaya kursun toplam 10 gün 70 saat olarak gerçekleşeceğini, kursun derslerinin Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından verileceğini ve girişimcilik kurslarına katılmak için herhangi bir ön şart bulunmadığını, kendi işini kurmak isteyen herkesin başvuruda bulunarak kurslara katılabileceğini söyledi.

Yardımcı Doçent DoktorErtuğrul Karakaya, 3 Eylül Perşembe günü başlayacak Girişimcilik Kursu´na katılmak isteyen adayların 2 Eylül Çarşamba akşamına kadar KOSGEB Kırıkkale Hizmet Müdürlüğü´ne başvurmaları gerektiğini ifade etti.