Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi! Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi!


AK Parti Gençlik Kolları yönetimi ve Genç Fikirler Topluluğu Naz Çadırda bir araya gelerek kahvaltı yaptılar. Kahvaltı sonrası yaptıkları konuşmada 13 yıldır gençler için önemli çalışmalar yapıldığını ve eğitim ve yurt açısından önemli değişiklikler yaptıklarını ve bu değişikliklerin de önümüzdeki dönem devam edeceğini söylediler. 2002 öncesi eğitimde büyük sıkıntılar yaşandığını ve bu sıkıntıları AK Parti hükümetinin çözdüğünü belirttiler.

 

Birlik içindeyiz

Milletvekili adaylarının konuşmasının ardından Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven katılımcılara teşekkür etti. Yurtseven yaptığı konuşmada, “Bizler AK Gençlik ve üniversite teşkilatı olarak davamıza sahip çıkıyor ve birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Bizler göreve geldiğimizden güne davamız için birlik ve beraberlik için çalışıyoruz daha sonra üniversite kulübümüzü kurduk ve 700 üye yaptık. Ev toplantısı, mezuniyet törenleri ve birçok faaliyetlerde bulunduk. Bunların hepsi birlik içinde olmuştur” diye konuştu.

 

Sorunları dinlediler

Konuşmaların ardından ise Üniversite öğrencileri vekil adaylarına sorularını yönettiler.  Daha çok Başkanlık sistemi ile sorular soran öğrenciler, AK Parti hükümeti ile birlikte eğitim alanında büyük değişiklikler yapıldığını başka memleketlerden gelerek Kırıkkale’de çok güzel bir eğitim aldıklarını ifade ettiler. Bazı öğrenciler ise yaşadıkların sorunları dile getirdiler adaylar ise sorunlara anında çözüm aradılar