GÜNCEL 24.07.2016 13:06:21
EMEKLİLERİMİZ CUMHURİYET VE DEMOKRASİ AŞIĞIDIR

EMEKLİLERİMİZ CUMHURİYET VE DEMOKRASİ AŞIĞIDIR

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, askeri darbe girişimi ile ilgili yıllardır karanlık güçlerin kan emici bir grubun Türkiye Cumhuriyeti Devletinin başına musallat olduğunu ifade etti.

 

MİLLET DARBEYİ GERİ PÜSKÜRTTÜ

15 Temmuz akşamında FETÖ terör örgütü mensupları tarafından bulunulan darbe teşebbüsü hakkında Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, yaptığı açıklamada hainlere tepki gösterdi. Bu ülkenin ekmeğini yiyerek, halka kurşun sıkanların vatan haini olduğunu söyleyen Aytekin, “Milletimiz birlik ve beraberlik göstererek bu darbe girişimini geri püskürtmüştür” dedi.

 

YÜZLERCE MASUM İNSANA SEBEP OLDU

Aytekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Yıllardır ülkemizin başına musallat olmuş kan emici bir çete ülkemizin kalkınması yönünde atılan her adımı engellemiş, aralarında eski Genelkurmay Başkanı da olmak üzere yüzlerce masum insanımıza iftiralar atarak yıllarca hapislerde kalmalarına sebep oldu.”

 

MİLLETİMİZİN VİCDANINI DERİNDEN YARALAMIŞTIR

“Kurtuluş savaşımızı da yönetmiş olan Gazi Meclisimizi hedef alan hainler Türkiye Cumhuriyetimizin kalbine saldırmaktan çekinmemiştirler Anadolu işkal altındayken bile büyük Türk milletinin sarsılmaz iradesinin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimize böylesi bir saldırı  yaşanmamıştır. Bugün yaşanan sahnelerden de anlaşıldığı gibi söz konusu hainlerin Kahraman Türk silahlı kuvvetlerimizin masum neferlerini düşürdükleri çirkin hallerde milletimizin vicdanını derinden yaralamıştır”

 

DİKKATLİ OLUN

“Yüce Milletimizin gösterdiği büyük ve onuruna yakışan demokrasi refleksi sayesinde atlatılan bu elim hadisede yaşamlarını yitiren Demokrasi şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine ve milletimize de baş sağlığı diliyoruz. Yine bu saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Yüce Milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunarken milletimizin hasas ve olgun iradesine yakışır şekilde sergilediği onurlu duruşuna hiçbir leke sürmeden aynı hassasiyet ve dik duruşa demokrasimize birliğimize beraberliğimize sahip çıkmaya devam edeceğine gönülden inanıyoruz. Hiçbir taşkınlığa ve provokasyanlara asla izin vermeden paralel çete tarafından ulusumuza yaşatılan çirkin hadisenin emeline ulaşmasına izin vermeyecek bir olgunlukla sağduyulu bir şekilde hareket etmeye fırsatçılara karşı dikkatli olmaya davet ediyoruz”

 

SALDIRIYI NEFRETLE KINIYORUZ

“Büyük Türk milleti geçmişte olduğu gibi birlik ve beraberliği onurlu duruşu ile bütün dünyaya örnek olacak ciddi bir tavır sergilemiş ve yine tarihe geçmiştir. Türkiye Cumhuriyetimiz Demokrasiden Anayasal laik sosyal hukuk sisteminden birlik ve beraberliğimizi temin ve tesis eden üniter devlet düzenimizden asla vaz geçmeyecek tir.Paralel çete başta olmak üzere hiçbir güç yüce Türk milletinin yıllarca sahip çıktığı bu emanetleri elimizden almaya muktedir değildir ve asla da olamayacaktır. Biz Emekliler Derneği ve yönetimi olarak bizim derneğimizin varlık nedeni olan tüm Emeklilerimiz Cumhuriyet ve Demokrasi aşığıyız. Ülkemizi çok seviyoruz hain kalkışmayı bir kez daha lanetlerken bu ihanet çetesinin arkasında duran ve onlara destek sağlayan bütün şer odaklarını da nefretle kınıyoruz. Ve gerekli cezalarında Türk adaleti tarafından verilmesini bekliyoruz” dedi.


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024