Kırıkkale’de büyücü paniği! Halk korku içinde! Kırıkkale’de büyücü paniği! Halk korku içinde!


Geçtiğimiz gün şehir merkezinde ve ilçelerini etkisi altına alan sağanak yağış, Bahşılı´da sel olayının yaşanmasına neden oldu. İlçede Doğanay Mahallesi ve Atadönmez Mahallesinde etikili olan sel nedeniyle bazı sebze bahçelerini ve evleri sel bastı. Sel nedeniyle 50 metre uzunluğunda tren raylarıda zara gördü. Rafineriye işlenmiş mahsul doldurmaya gelen tren son anda durdurularak selden zarar görmesi engellendi.

 HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Vali Ali Kolat, sağanaktan etkilenen Bahşılı ilçesindeki hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi. Sağanak nedeniyle çok sayıda ev, iş yeri ve bahçenin zarar gördüğü ilçede hasar tespit çalışmaları başladı.Vali  Kolat ile beraberindeki Kaymakam Harun Ersin Polat ve Belediye Başkanı İbrahim Uyar, ev, iş yeri ve bahçeleri zarar gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Vali Kolat, ilçedeki incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Kırıkkale ve çevresinde etkili olan sağanak nedeniyle hem il merkezinde hem de bazı ilçelerde derelerin taştığını ifade ederek bazı evlerin bu yüzden zarar gördüğünü söyledi. Kolat, “Bunları yerinde gördük. Çalışmaları sürdürüyoruz. Devlet olarak bütün birimlerle vatandaşların yanındayız. Bütün çalışmaları hızlı bir şekilde başlattık” diye konuştu.