SİYASET 26.04.2015 14:56:57
DESTEK VERİN HİZMET SÜRSÜN

DESTEK VERİN HİZMET SÜRSÜN

AK Parti merkez seçim bürosunun açılışı hafta sonu yapıldı. Açılışta konuşan milletvekili adayları 13 yıldır süren hizmetlerin devamı için destek istediler. Adaylar ayrıca AK Parti hizmetleri ile Kırıkkale'nin Orta Anadolu'nun par

AK Parti’de hafta sonu seçim bürosunun açılışının heyecanı yaşandı. Bankalar Caddesinde ki seçim bürosunun açılışına AK Parti Milletvekili adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, parti il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. 

Halkın desteğini almış

Seçim bürosunun açılışında konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Ak partinin Kırıkkale’ye damgasını vurduğunu her seçimlerde oyunu arttırarak seçimin galibi çıktığını belirtti. Başkanı Saygılı “ Ak Parti sizin verdiğiniz emaneti en iyi şekilde koruyor. Hizmet noktasında da elinden gelenin en iyisini yapıyor.Burada sadece seçim büromuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Buradaki kalabalık ve heyecan inanın diğer partilerin hiç birinde yok. Bu seçimlerde de AK Parti yine halkın desteğini alan birinci parti olacağını bu kalabalıkta ortaya çıkmış görünüyor” ifadesini kullandı.

Hizmetleri unutulmaz

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay yaptığı konuşmada Ak partinin bir dava partisi olduğunu davasının da ülkeye hizmet etmek ülkeyi kalkınmış ülkelerin seviyesine çıkartmak vatandaşların refahını sağlamak olduğunu söyledi. Akçay Ak partinin büyük hizmetleri olduğun belirterek “ Ak parti hizmetlerini saymakla bitmez. Hastanelerin birleşmesi isteyen vatandaşın istediği hastanede hizmet alması, Milli Eğitimde öğrencilerin ders kitaplarının kendilerine dağıtılması, Kuranı kerim öğrenimini açılması,en önemlisi de toplumsal barışın sağlanması için başörtü yasağının kalkması. Kamusal alan diye bir tabirin ortadan kaldırılması. Gördüğünüz gibi bu önemli hizmetler 13 yıllık iktidarımız döneminde yapılan en önemli hizmetler “ ifadesini kullandı. Akçay Ak Partinin 2023, 2053 ve 5071 hedefleri olan bir parti olduğunu belirterek “Bu hedeflerin gerçekleşmesi için sizlerin desteğini istiyoruz. Sizler her seçimde bize büyük destek verdiniz. Yine desteğinizle Millet Meclisine üç milletvekili göndermek arzusundayız” ifadesini kullandı.

Hizmetlerimiz devam edecek

İl Başkanı Akçay’ın ardından Milletvekili Adayı Öztürk vatandaşın gösterdiği büyük ilgiden dolayı heyecanlı olduğunu söyleyerek başladı. Öztürk konuşmasında; “AK Partinin yaptığı hizmetleri anlata anlata bitiremeyiz. İl Başkanımız yapılan hizmetlerin birkaç tanesini saydı. Yakın zamanda Bakanımız Beşir Atalay ve Kırıkkale’nin ağabeyi Oğuz Kağan Köksal birlikteliği ile güç birliği toplantısı yapıldı ve bunun ilk meyvelerini aldık. Yapılan güçbirliği toplantısı ile Silah OSB’nin ilk temelleri atılıyor. Anlaşmalar yapıldı. Bu projenin bu hizmetin onuru sizlerin desteği ve Allah’ın izni ile bize nasip olacak” ifadelerine yer verdi. Muhalefetin ve AK Parti’nin karşıtlarının AK Partinin hizmetlerini kötüleyemediğini söyleyen Öztürk, AK Partinin hizmetlerinin bitirilmesi için bu  kişilerin AK Parti’nin altını oymak istediklerini söyledi. Öztürk, konuşmasına şu şekilde devam etti; “Onlar ne kadar uğraşırsa uğraşsın, sizlerin desteği ve Allah’ın izni ile AK Parti’nin hizmetleri durmadan devam edecek. Durmak yok yola devam. Bana senin boyun uzun üçüncü sırayı nasıl kabul edersin diyorlar. Ben diyorum ki benim inandığım dava AK Parti davasıdır. Bu dava ile birlikte Kırıkkaleme hizmet etmek için buradayım. AK Parti’de üçüncü sıra aday olmak benim için bir şereftir. Biz nutuk atmayız onlar gibi biz hizmetlerimizle konuşuruz” dedi.

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Milletvekili Ramazan Can yaptığı konuşmada bir haftadır  ilçeleri gezdikleri ve büyük ilgi gördüklerini belirterek  “ Bugünde burada parti seçim bürosu açılışındayız. Bu kalabalık bu coşku İnşallah 7 Haziran’da 3-0’ı müjdeliyor. İlçelerimizi Balışeyh, Sulakyurt, Delice, Yahşihan, Karakeçili, Bahşılı, Çelebi ve Keskin’i ziyaret ettik. Bu ziyaretlerde hemşerilerimizle kucaklaştık. Onların kederleriyle keder, neşeleriyle neşe edindik. Burada onlarla yapmış olduğumuz istişarelerde hep şunu söyledik. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Eğer biz buradan 3-0 yaparsak inşallah Abdullah Öztürk’ü de alıp meclise hep beraber gideceğiz. Meclise güçlü gideceğiz. Bunu neye göre söylüyorum. Sizin heyecanınıza göre söylüyorum. Sizin coşkunuza göre söylüyorum. Sizin aranızdan biri olarak sizlerle birlikte yaşayan biri olarak bugünkü şartlar, 2011’den daha iyi. İnşallah Abdullah Öztürk Bey’i de alıp sizleri temsil etmek için gideceğiz. 3 Kasım 2002’deki Türkiye’yi hatırlayın. Bir Başbakan var, yürümeye mecali yok. Bakanlar kurulu toplanamıyor. Cumhurbaşkanı Başbakana anayasa kitapçığı fırlatıyor. Faizle yükseliyor. Dolar almış başını gidiyor. Bizim hedefimiz Anadolu’nun parlayan yıldızı olmak” ifadesini kullandı

AK Parti bir sevdadır

Can’ın ardından konuşan Milletvekili Adayı Köksal, seçim bürosu açılışına yoğun ilgi gösteren vatandaşa teşekkür ederek başladı ve şu sözleri söyledi; “AK Parti bir sevdadır. Bu kalabalık bu sevdayı çok iyi anlatıyor. Sizlerin seçim bürosu açılışına gösterdiği niz bu kalabalığı diğer partiler genel başkanlarının mitinglerinde bile toplayamıyorlar” diyerek konuşmasına başladı. Köksal, “AK Parti hizmet kervanıdır. Bu kervanda hizmet etmek için geldik ve kendimizi sizlere teslim ettik. Bu kalabalık Kırıkkale’de 3-0 yapacağımızı gösteriyor. Sizdeki bu azim ve çalışma aşkını görünce sizlerden 3-0’ın sözünü almış oluyoruz. AK Parti milli geliri 2 milyon dolardan, 12 milyon dolara çıkarttı. Bu Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan liderliğinde gerçekleşti. Bizde Kırıkkale’de 3-0 yaparak Cumhurbaşkanımıza teşekkür edeceğiz. Biz toplumun her kesimine açığız. Şu anada kadar yapılan hizmetlerle Türkiye’yi önce büyütüp topladık bu seçim ile birlikte dağıtacağız” dedi.

Kurdele kesildi

Konuşmaların ardından Milletvekili adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay seçim bürosunun açılışını kurdele keserek gerçekleştirdiler.


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024