Seçim çalışmaları kapsamında Delice’nin köylerini gezen AK Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can, köylere adeta çıkarma yaptı. Delice’nin bütün köylerini gezen ve köylülerle sohbet eden Can, 7’den 70’e herkesle sohbet edip dertlerini dinledi. Can’ın samimi ve sıcak davranışı köylülerin büyük takdirini topladı sevgisini kazandı. AK Parti iktidarı ile yapılan hizmetleri vatandaşlara anlatan Can, 7 Haziran seçimleriyle bu hizmetlerin daha da artacağını söyledi. 7 Haziran seçimlerinde milletvekili olarak meclise gitmeleri halinde bu hizmetlerin daha da artacağını söyledi.

 

Hayal gerçek oluyor

Can Delice ve havalisinin sulu tarım yapabileceklerinin müjdesini vererek, ‘Bu bölge için 40-50 yıldır hayal olan Melen Çayı Sulama Kanalı Projesinin programa alındı. Motopomp sistemiyle Irmaktan Çankırı Kalecik üzerinden 60 km’lik bir kanalla su pompalanacak ve Delice ve havalisi sulu

AK Parti MKYK toplantısı başladı AK Parti MKYK toplantısı başladı

tarım yapabilecek. Projesi hazır, ödenek çıktı, çok yakında çalışmalar başlayacak’ dedi. Can ayrıca Akçakavak Barajı ile de Balışeyh ve havalisinde sulama yapılacağının belirtti. Vatandaşların en büyük sorunu olan sulama ile ilgili verdiği bilgiler vatandaşlarca alkışlandı ve beğeni topladı.