HAYAT DEVAM EDİYOR

AK Parti Kırıkkale Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, İl Sağlık Müdürlüğü Salonunda yapıldı. Burada söz alan AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Sungur, özür dileyerek sözlerine başladı. Başından bir hadise geçtiğini fakat hayatın devam ettiğini söyleyen Başkan Sungur, “Bizim her şeyden önce belki böyle acılı bir durumda böyle şeye ne gerek vardı diyen insanlarımız olabilir, fakat hayatı devam ettirmek durumundayız”

12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi 12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi

 

GÜCÜMÜZÜ HALKTAN ALIYORUZ

Gücünü halktan aldığını, halk ile beraber olduğunda acısını bir nebzede olsun unutmak istediğini dile getiren Sungur, iki dönem Yahşihan´da Belediye Başkanlığı görevi yaptığını söyleyerek, “Söylenecek çok şeyimiz var. Ama 5 dakika program içerisinde bunları belki anlatmaya süremiz yetmeyecek. Yahşihan´da 10 yıldır belediye başkanlığı görevinde bulunuyorum. Yahşihan´a hizmet için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz”

 

YAHŞİHAN´IN ÇEVRESİNİ DEĞİŞTİRDİM

Çıraklık, kalfalık ve ustalık döneminin olduğunu dile getiren Sungur, “Bu sözü sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´da söyledi. Ben çıraklığımı ve kalfalığımı Yahşihan´da tamamladım. Yapılan temayülde delegelerimiz de uygun görürse ustalık dönemimi Kırıkkale´de yapmak istiyorum. Neler yaptığımıza bakınca Yahşihan´ın çevresini nasıl değiştirdiğimizi görüyorsunuz. Allah imkan verirse fırsat verirse Kırıkkale´ye geldiğimizde Kırıkkale´nin de şeklini değiştireceğimizi düşünüyoruz”

 

ADAY KİM OLURSA OLSUN YANINDA YER ALALIM

Temayülde aday adaylarının çok güzel konulara temas ettiğini ifade eden Sungur, “Aday belli olunca aday adayı arkadaşlarımız adayın yanında yer almalıdır. AK Parti´nin ekmeğini yiyoruz, suyunu içiyoruz. Aday kim olursa olsun biz onun etrafında toplanmak zorundayız. Öncelikle buna herkes söz versin. AK Parti belediye başkanı adayı olmakta kolay değil, delegesi olmakta kolay değil, ilçe yönetim kurulu üyesi de olmak kolay değil, il başkanı olmakta kolay değil. Herkes talip olduğu koltuğun farkına varsın ki ona göre adayımızı belirleyelim”

 

BAŞKANLIK BÜYÜK SORUMLULUK İSTER

Adayın temayülde belirleneceğini vurgulayan Sungur, “Elektronik ortam ile yapılan oylama ise adaylar genel merkezine gönderilecek. Ondan sonrada sayın aday adayı arkadaşlarımızın da söylediği gibi kol kola beraber elimizden geldiği kadar çalışacağız. Şimdi ilçe belediye başkanlığı yapıyoruz. Belediye başkanı arkadaşlarımızı görüyoruz. Belediye başkanlığı öyle geriden bakıldığı gibi siyah makam arabası ile gelip imzasını atıp giden bir görev yeri değil. Çok büyük sorumluluk lazım. Bu sorumlulukları en fazla yaşayanlardan bir tanesi de benim”

 

Son olarak Başkan Ahmet Sungur, “Bu yola şunun için devam ediyorum. Rahmetli oğlum Metin Sungur´a söz vermiştim. Bunun için yoluma devam ediyorum” dedi. Haber: Kenan KUZUCU