Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı


30 Ağustos Zafer Bayramı her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir coşku ve heyecanla kutlanacak. Zaferin 93. Yıl dönemi Kırıkkale Valiliği tarafından hazırlanan programla kutlanacak. Kutlamaların ilk adresi Cumhuriyet Meydanı olacak. Saat 09:00´da Çelenk koyma töreni yapılacak. Törende Kırıkkale Valiliği Garnizon komutanlığı çelengi Belediye Başkanlığı çelengi anıta konulacak. Çelenk törenin ardından Kırıkkale Valiliği Protokol salonunda  Kırıkkale Valisi Ali Kolat tebrikleri kabul edecek.

RESMİ TÖREN VE RESEPSİYON İPTAL EDİLDİ

Kırıkkale valiliğinden yapılan açıklamada “Son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle,3 0 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi; diğer şenlik,konser,eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmamasının uygun görüldüğü belirtilmiştir.Bu çerçevede 21.08.2015 tarihli 5462 sayılı yazımız ile bildirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Programı;30 Ağustos Pazar günü saat: 09.00´da Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına Çelenk Koyma Töreni ve saat 09.15´de Valilik Protokol Salonunda Tebriklerin Kabulü şeklinde icra edilecektir” ifadelerine yer verildi.