Kırıkkalespor yaklaşık bir aylık aradan sonra taraftarı ile Kazan Belediyespor maçında buluştu. Taraftarlarını verdiği büyük destekle son dakikalarda zorlansada istediği üç puanı alması bildi. Maç boyunca rakibi karşısında sonuca gitmekte zorlanan Kırıkkalespor'da kilidi açan son haftalardaki golcü oyuncusu Ufuk olmuştu.

Keskin’de öğrencilere yetenek taraması yapıldı Keskin’de öğrencilere yetenek taraması yapıldı

Kazanmak önemli idi

Kırıkkalespor teknik direktörü Nihat Baran Kasan belediyespor karşısında eksik futbolcularını çok aradıklarını söyledi. Baran maç hazırlıkların yaptıkları son antremanda sakatlanan Veyis ve Muhammed nedeniyle oyun kurgusunu değiştirmek zorunda kaldıklarını belirterek ' Maça kafamızda oynamız ona göre teknik çalışmamızı yapmıştık. Ancak son antremanlarda yaşanan talihsiz sakatlıklar bizi değişime gitmeye zorladı. Orta sahada daha dirençli olsa idik bu maçta bu kadar zorlanmazdık. Maç içerisinde bir çok teknik değişikliğe gitmeye mecbur kaldık. Alt sıralarda bulunan rakibimiz içinde bizim maçımız ilk yarıda son kez çıkış deneme maçı idi. Bu yüzden kazandığımız için mutluyum. Bu aldığımız galibiyetle grup takımlarına biz bu işi bırakmayacağız sonuna kadar kovalayacağız mesajınıda verdik' dedi.

Son hafta maçlarına iyi hazırlanacağız

Teknik direktör Baran bu haftayı maç yapmadak geçeceklerini bu yüzden iyi çalışacaklarını söyledi. Baran üç günlük aradan sonra çalışmalarına bugün başlayacaklarını ilk devrenin son iki maçını kazanarak ikinci devreye sorunsuz girmek istediklerini söyledi. Baran ' Şu anda liderle aramızda belli bir puan farkı var. Bu kapanmayacak bir fark değil. Futbolda her şey olur. Önemli olan bizim kendi maçlarımızda alacağımız sonuçlar.Bu yüzden oynayacağımız maçlara iyi hazırlanmalıyız. Bu hafta bizim açımızdan bir fırsat. Bu güne kadar oynadığımız maçlarda gördüğümüz eksikleri gidermek sakat futbolcularımızında düzelmesi için fırsat' şeklinde konuştu.