Seçim çalışmalarına hızlı başlayan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, ilçe ve belde ziyaretlerine başladılar. Akçay ve adaylar, sırasıyla Hacılar, Karaahmetli, Karakeçili, Köprüköy, Çelebi, Konur ve Keskin´e yaptılar. İlçe ve beldelerde vatandaşlarla yakından ilgilenen Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları gittikleri yerlerde de sevgi gösterileriyle karşılandılar. İlçe, belde ve köylerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Akçay ve adaylar ilçe, belde ve köylerde yaşanan sorunların bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Ak Parti iktidarı ile çözüleceğinin altını çizdiler.

YİNE BU MEYDANLARDA KUTLAMA YAPACAĞIZ

İlçe ve belde gezilerinde ilk olarak söz alan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ak Parti´nin hizmetlerinden bahsederek yapılan hizmetler sayesinde her seçimde Ak Parti´nin oyunu daha da yükselttiğini belirtti. Akçay, ‘1 Kasım seçimlerinden alnımızın akıyla çıkıp, yine bu meydanlara kutlamalar yapacağız. Ak Parti Kırıkkale´de de rekor sayılacak seçimler kazandı. 2011 seçimlerinde yüzde 62, referandumda yüzde 64. İnanıyorum ki 1 Kasım seçimlerinden de sizlerden aldığımız destekle bunların da üzerinde bir oy alarak yeni rekorlara imza atacağız´ dedi.

SİZLERE HİZMETÇİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Akçay, ‘Kırıkkale´de belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle birlikte 13 yıldır yapmış olduğumuz hizmetlerle, Kurucu Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan´ın liderliğinde ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu´nun belirlediği yolda hedefimiz olan 2023 planımıza emin adımlarla ilerleyerek hizmetlerimize devam edeceğiz. Sizler bizi desteklediğiniz sürece bizlerin de hizmetleri devam edecek. Bizler sizlere hizmetçi olmaya devam edeceğiz. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale için çalışacağız” dedi.

ÖNEMLİ BİR SEÇİM

Akçay´dan sonra söz alan Milletvekili Adayı Mehmet Demir, ‘Her seçim öncesinde Ak Parti´yi nasıl yıkabiliriz diye çalışmalar yapanlar oldu. Ama Ak Parti öyle güçlü ve kurumsallaşmış bir parti ki her seçimde gücüne güç katarak ve oyunu artırarak seçimlerde alının akıyla çıktı. En son 2011 seçimlerinde Kırıkkale´den yüzde 62 aldı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın Köşke çıkması için yapılan referandumda yüzde 64 aldı. 7 Haziran´dan istediğimiz sonucu alamadık. Bunda bizlerin de hatası var ve bu hatalar en kısa sürede giderilerek Başbakanımız Ahmet Davutoğlu´nun önceki gün açıkladığı seçim beyannamesi ile herkesi rahatlatacak reformlar var. Şimdi önümüzde 1 Kasım seçimleri var. İnanıyorum ki bu seçimde Kırıkkale´den 3, ülke genelinden de 300´ün üzerinde milletvekili çıkaracağız´ dedi.

AK Parti MKYK toplantısı başladı AK Parti MKYK toplantısı başladı

ELİNİZ AYAĞINIZ OLACAĞIM

Demir´den sonra söz alan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk konuşmasında, ‘Ben Keskinliyim, evim barkım, ailem, mezarım her şeyim Keskin´de ve esnafım, yani sizler gibi ilçede ve köyde büyüyen birisi olarak sizleri en iyi ben anlarım. Geçen dönem 3. sıradan adaydım gece gündüz çalıştım, her zaman sizlerle iç içe oldum. Bu dönemde de 2. sıradan adayım ve geçen dönemden farksız hatta daha da sıkı bir çalışma ve sizlerle hasbihal etme gayreti içerisindeyim. Ben seçimden sonra da hep sizlerin içinde olacağım ve sizin eliniz ayağınız olacağım. Keskinliyim ama Delice´yi Balışeyh´i, Sulakyurt´u, Çerikli´yi iyi tanıyorum. Sizlerin verdiği destekle Allah nasip ederde 3 milletvekili olarak meclise gidersek. Sizlerin talepleri daha rahat yapılır ve ilçelerimize, beldelerimize, köylerimize en iyi hizmeti getiririz´ dedi.

BARIŞ KARDEŞLİK

İlçe ve belde ziyaretlerinde son olarak söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can ise konuşmasına geçmiş dönemde ilçelerde görev alıp Ak Parti davasına hizmet etmiş belediye başkanlarına, il genel meclis üyelerine, muhtarlara teşekkür ederek başladı. Can, ‘Bu seçim Türkiye´nin yol ayrımına geldiği bir seçim. 2002´den beri Ak Parti her kesimden vatandaşın sesi oldu. Türkiye 13 yılda büyük yol kat etti ve dünyanın 20 büyük ülkesi arasına girmeyi başardı. 1 Kasım seçimleriyle Türkiye yeni bir kabuk değiştirecek ve ülkede barışın, kardeşliğin be birlikteliğin olduğu bir dönem yaşayacak´ dedi.