Geçtiğimiz yıllarda hizmete giren ve işletmeciliği 5 yıllığına Hacılar Belediyesine verilen Karaahmetli Tabiat Parkı, hafta sonları binlerce ziyaretçisini ağırlıyor.

 

VATANDAŞIN GÖZDE MEKÂNI

Bir dönem Antalya sahillerini aratmayan görüntülerin yaşandığı Karaahmetli Tabiat Parkının bulunduğu alan  Hacılar Belediyesi ile yeniden renkleniyor. Hacılar Belediyesi´nin dinlenme ve spor alanı olarak hizmete sunduğu Karaahmetli Tabiat Parkı, vatandaşların gözde mekânı haline geldi. Kırıkkalelilerin tercih ettikleri  Karaahmetli Tabiat Parkı´nda  yürüyüşe imkân verilirken, ailelerde çocuklarıyla gezerek günün stresini atıyorlar. 

 

TEŞEKKÜRLER MEHMET KOYUNCU

Karaahmetli Tabiat Parkı´na günün stresini atmaya gelen vatandaşlar, kendilerine bu imkanı sunan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu´ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. Parkın işletmeciliğini alan Belediye Başkanı Koyuncu ise, Kırıkkalelilere daha güzel hizmet sunmak için Tabiat Parkı´nda genel mıntıka, WC ve mescit temizliğinin günlük olarak yapıldığını söyledi. 

 

Milli Piyango'da büyük ikramiye tutarı belli oldu Milli Piyango'da büyük ikramiye tutarı belli oldu

BU PARKTA YOK YOK

Tabiat parkı hakkında gazetemize bilgi veren Başkan Koyuncu, “Bahşılı ilçesi sınırları içerisinde yer alan 107 hektarlık saha 2009 yılında Tabiat Parkı olarak ilan edilmiştir. Uzun Devreli Gelişme Planı mevcuttur. Tabiat Parkı Çatal tarla Sırtı mevkiinde 200 dekar alanda koruma maksatlı imar planı onaylanmıştır.  Sahada giriş kontrol ünitesi, otopark alanı, spor alanı, mescit, su haznesi, manzara seyir terası, yağmur barınakları, sosyal donatılar, kamelyalar, piknik masaları, çeşmeler, çocuk oyun alanları, giriş takı ve güneş enerjisi ile aydınlatma sistemleri bulunmaktadır. Ayrıca 1.200 metre kilit parke yol ile 2 km taşlı yol yapılmıştır. Yapılan düzenlemelerle Karaahmetli Tabiat Parkı´nda su sporları, yelkencilik, olta balıkçılığının geliştirilmesi maksadıyla yüzer iskele yapılmıştır” dedi. HABER: