Kırıkkale’nin ortanca yaşı belli oldu Kırıkkale’nin ortanca yaşı belli oldu


Kırıkkale´de okul bahçesinde oluşan çukurlar tehlike saçıyor. Atatürk İlkokulu bahçesinde çökme sonucu açılan çukurlar, öğrenciler için tehlikeli olmaya başladı. 

AİLELER TEDİRGİN

Okullarla ilgili medyada yer alan olumsuz haberler, velileri tedirgin ediyor. Bu yüzden anne babaların okullarda dikkat ettiği konuların başında güvenlik geliyor. Maalesef okullar, yurtlar, kurslar potansiyel çocuk tuzaklarıyla dolu. Bunlardan biriside Atatürk İlkokulu bahçesinde çöküntünün oluştuğu bölge hem aileleri hem de öğretmenleri tedirgin ediyor. 

MÜDÜR TÜFEKÇİ´Yİ GÖREVE DAVET ETTİLER

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi´yi göreve davet eden veliler, “Öğrencilerin oyun bahçesinde bulunan 1 metre derinliğindeki çukur için herhangi bir güvenlik önlemi yok. Aylardır çukurun açık şekilde olması büyük tehlike oluşturuyor. Okulların açıldığı ilk günden beri açık bırakılan ve güvenlik şeridi çekilmeyen çukurun içinde yağmur yağdığı zaman dize kadar su birikintisi oluşuyor. Buda çocuklarımız için tehlike arz ediyor ” dediler.

‘Bu ne rezillik müdür bey?´ diye sözlerine devam eden veliler,  Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi´yi göreve davet ederek, çukura müdahale etmesini istediler.