Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan oldu Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Ceylan oldu


BU HİKAYENİN KAHRAMANI SENSİN

AK Parti´nin ´Bu hikayenin kahramanı sensin´ teması ile Türkiye genelinde başlattığı ´Teşkilat Akademisi´ eğitimleri Kırıkkale´de yapıldı. Taçmahal Düğün ve Kongre salonunda gerçekleşen ve iki gün süren eğitim programının açılışına Genel Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, parti teşkilatının çeşitli kademelerinde yer alan üyeler ve partililer katıldı.

 

MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Eğitimin açılışına katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider konulu açılış dersini verdi. Yazıcı, AK Parti´nin merkezinde her zaman insan olduğunu vurgulayan Yazıcı, etnik ayrımcılık yapmadan millete hizmet için çalıştığını söyledi. Siyasetlerinin millet için olduğunu belirten Yazıcı “Milletin hukukunu korumak, millete hizmet etmek, vatandaşımızın her nerede olursa olsun onun önündeki sosyoekonomik engellerini kaldırmak, sofrasındaki ekmeği büyütmek, hayatını kolaylaştırmak için durmadan koşacağız” diye konuştu.

 

DURMAK YOK, YOLA DEVAM EDECEĞİZ

İYİ Partili Lütfü Türkkan´ın şehit yakınını söylediği sözlere ilişkin de Hayati Yazıcı, 'Değil şehit yakınına, hiçbir insana söylenmeyecek sözler ağza aldı. Doğru değil. Onu biz ağzımıza alamayız. Yine onlardan en büyüğü olan kişi Türkiye´nin vizyoner projelerinden Kanal İstanbul´la alakalı yabancı ülke büyükelçilerine mektup yazma zilletini gösteren bir davranış sergiliyor. Bu savrulmak ve yörüngesini şaşırmaktır. Biz bunlara bakmayacağız, yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Bizim siyasetimiz millet içindir. Milletin hukukunu korumak, millete hizmet etmek, vatandaşımızın her nerede olursa olsun onun önündeki sosyoekonomik engellerini kaldırmak, sofrasındaki ekmeği büyütmek, hayatını kolaylaştırmak için durmadan koşacağız. Durmak yok, yola devam edeceğiz” dedi.

 

KAPLAN´DAN KONUŞMACILARA VE KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Eğitimin devamında  Zafer Şahin Siyasal iletişim ve yeni medya, İsmail Halis Savunma Sanayi Teknoloji ve ulaştırma, Abdurrahman Uzun motivasyon, Ahmet Gündoğdu Eğitim-Sağlık ve Sosyal Politikalar, Tarkan Zengin etkili iletişim, Hikmet Ayar Teşkilatın el kitabı, Mücahit Yanılmaz Reformcu Ak Belediyecilik, Semih Cerrah Dünyanın yeni yıldızı Türkiye ve Dursun Ali Erzincanlı Ak Değerler eğitimi verdi. Konuşmacılara teşekkür eden Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan günün anısına konuşmacılara plaket verdi.  Haber: Ahmet Ünal