Öğretmenevi’nde gerçekleşen destek toplantısına Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, Av. Mustafa Murat Kaplan, MHP Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Tuğlu, 2. sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı Geylani Demiral, 12 mahalle ve köy muhtarının yanı sıra kalabalık bir grup katıldı. Toplantının ilk konuşmayı yapan MHP Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Tuğlu, 2. sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı Geylani Demiral, Yahşihan’da Ak Parti ve Abdullah Öztürk’e tam destek vereceklerini belirttiler.

 

Kuru kuru milliyetçilik olmaz

 

Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise, ‘Milliyetçilik cadde ve sokaklara çıkıp bağırıp çağırmakla olmuyor. Bu kuru kuruya Milliyetçiliktir. Milliyetçilik Gazze’ye zulüm eden İsrail’e tüm dünya liderleri önünde ‘One Minute’ demekle olur. Milliyetçilik başı örtülü diye üniversitelere alınmayan genç kızlarımızın başındaki örtüsüyle rahatça okuyabilmesini sağlamaktır. Milliyetçilik ekonomisi bitmiş bir ülkeyi kalkındırıp dünya ülkeleri arasında saygın bir yere getirmekle olur. 2002’den önce başörtüsü sorunu vardı kadınlarımız kızlarımızın başörtüleri yerlere atılıyordu. Kubilay İzmir’de neden şehit oldu? Başörtüsü için. İşte Ak Parti davası da budur. Ak Parti başörtüsü sorununu tamamen çözdü’ şeklinde konuştu.

 

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığına Elidemir atandı Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcılığına Elidemir atandı

İşte Ak Parti’nin Milliyetçiliği Burada

Akçay, ‘2002’den önceki Türkiye’yi bir düşünün. Bir anayasa kitabı fırlatıldı. Faizler bir gecede yüzde 4 binlere çıktı. Bakın şimdi faiz oranları kaç? Bu ülkede herkesin rahatça yaşamasını çocuklarımızın gelecek kaygısı olmadan refah içerisinde yaşamasını istiyorsanız gelin Ak Parti’ye oy verin. Bu bir vebaldir. Çocuklarımızın geleceğini tehlikeye atmak bir vebaldir. Şimdilerde muhalefet partileri Ak parti’yi yıkamayacaklarını anlayınca birleşmeye karar verdiler. Size 2002’den önce deselerdi ki iki kutup parti CHP ve MHP birleşecek koalisyon kuracak deselerdi ya da Cumhurbaşkanı Cuma Namazı kılacak, Kur’an-ı Kerim okuyacak deselerdi inanmazdınız. İşte Ak Parti’nin Milliyetçiliği burada’ ifadelerine yer verdi.

 

Tam destek

Kırıkkale’de bir kopukluk olduğuna dikkat çeken ve bu kopukluğu ortadan kaldırmak için aday olduğunu belirten Ak Parti Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, ‘Kırıkkale’de Yahşihanıyla, Keskiniyle, Delicesiyle ve diğer ilçeleriyle bir araya gelmeliyiz ve Kırıkkale’nin gücünü herkese göstermeliyiz. Ben bunu Kırıkkale’de yapacağım ve canımı da bu uğurda ortaya koyuyorum. Burada Ak Partilisi, MHP’li, CHP’li olmak önemli değil. Önemli olan var olan bir gücün ve istikrarın yanında olmak ve ülkenin ve Kırıkkale’nin kalkınmasına bir nebze olsun yardımcı olmak. Nefsim için değil Yahşihan için, Keskin için diğer ilçelerimiz ve Kırıkkale için, çocuklarımızın geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Kırıkkale’de bu birlikteliğe ihtiyacımız var. Abdullah Öztürk olarak bu birlik ve beraberlik sorununu aşmak istiyorum’ dedi ve kendisine destek veren herkese teşekkür etti