TARAFTARLAR KONGREYE ALINMADI

Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen kongreye yönetim kurulu üyeleri haricinde kimse alınmadı. Dışarıda kalan taraftarlar duruma tepki göstererek, mevcut yönetimi istifaya davet ettiler. ‘Mürsel Öcal Başkan´ sloganları ile kapıdan destek veren taraftarlar, kapalı kapılar arkasında kongrelerin yapılmaması gerektiğini belirterek, tepki gösterdiler.

119 KİŞİ NE DİYORSA O OLSUN

Dışarıda taraftarları sakinleştiren Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Adayı Mürsel Öcal, “Biz dedik ki 119 kişilik yönetim ne diyorsa bizim kabulümüz dedik. Bir türlü listeyi açıklamadılar. Saat 13.30´a kadar listeyi açıklamadılar. Listede gereken değişiklikleri yapmışlar. Bununla ilgili Savcılığa gerekli suç duyurusunda bulunduk”

Hasandede Köy içine 18 bin metrekare kilit parke Hasandede Köy içine 18 bin metrekare kilit parke

LİSTEDEKİ İSİMLER SİLİNMİŞ

“Bunların amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Kongre bizim için bugün olmayacak. Biz suç duyurusunda bulunarak kongrenin yasal olmadığını ve yapılan kongrede sahtecilik olduğunu söyleyeceğiz. 2015 yılında yapılan kongrede oy kullananların şimdi listede isimleri yok. Kulübün yolunu bilmeyenleri ise üye yapıp bugün buralara getirmemişler. Bizler yasal olmayan hiçbir şey yapmadık” dedi.