GÜNCEL 12.03.2019 18:43:41
BEKA İÇİN MİLLİ KARAR, KIRIKKALE İÇİN İSTİKRAR

BEKA İÇİN MİLLİ KARAR, KIRIKKALE İÇİN İSTİKRAR

Kırıkkale Ehline Emanet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Zillet varsa, karşılarında Kırıkkale vardır, millet vardır, cumhur vardır, cumhurun ruhu ve iradesi vardır. Her şeyin üzerinde de Allah vardır. Kırıkkale şehidimizin şühedamızın kemiklerini sızlatmayacak” dedi.

 

BAHÇELİ SEÇMENLE BULUŞTU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimleri öncesi partisinin düzenlediği mitinge katılmak için Kırıkkale´ye geldi. Karayolu ile Yozgat´tan Kırıkkale´ye gelen Bahçeli´yi MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar ve partililer karşıladı. Pankartlarla karşılanan Bahçeli, kendisine sevgi gösterisinde bulunanları el sallayarak selamladıktan sonra mitingin yapılacağı meydana geldi.

 

KIRIKKALE´NİN DİRİLİŞ ARZUSUNA ŞAHİT OLUYORUM

Cumhuriyet Meydanı´nda mitinge katılan halk tarafından alkışlarla karşılanan Bahçeli, gösterilen ilgi karşısında memnuniyetini dile getirdi. Bahçeli konuşmasında şunları söyledi: “Kırıkkale bugün adeta coşuyor, adeta kabına sığmayıp taşıyor. Kırıkkale bugün bir başka güzel, bir başka heybetli duruyor. Hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Açık hava toplantımıza teşrif eden her kardeşimi hasretle bağrıma basıyor, hepinize hoş geldiniz diyorum. Bahşili´ye, Balışeyh´e, Çelebi´ye, Karakeçili´ye, Keskin´e, Delice´ye, Sulakyurt´a, Yahşihan´a en derin sevgilerimi gönderiyorum. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Kırıkkale´de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Kırıkkale´nin diriliş ve yükseliş arzusuna şahit oluyorum. Kırıkkale´nin dik duruşunu, dirayetli doğasını, zorluklara direnen yapısını takdirle karşılıyorum.

 

KIRIKKALELİLER VATAN DİYOR

“Kırıkkaleliler vatan diyor, bayrak diyor, ezan diyor, millet sevdasıyla yanıp kavruluyor. Kırıkkale´nin vicdanı devasıdır, aşılamaz. İradesi dev gibidir, diz çökmez. Kırıkkale; Türk milletinin özüdür, özgüvendir, zalime göz açtırmaz. Haine korku salıyor, dosta güven aşılıyorsunuz. Türkiye düşmanlarının huzurunu kaçırıyor, zulmete meydan okuyorsunuz. Çok yaşa Kırıkkale, bin yaşa Kırıkkale, sonsuza kadar var ol Kırıkkale. 31 Mart 2019 seçimlerinde Kırıkkale Belediyesi´ne talibiz. 31 Mart 2019´da sekiz ilçemizin ve iki beldemizin belediye yönetimini kazanmak istiyoruz. Kırıkkale´ye hizmet etmeyi arzuluyoruz. Kırıkkale´nin hizmetkarı olmayı hedefliyoruz. Üretken Belediyecilik vizyonumuzla tanıştırmayı amaçlıyoruz”

 

SEFER BİZDEN, ZAFER ALLAH´TAN

“Sefer bizden, zafer Allah´tan. Gayret bizden, takdir Kırıkkale´den. Huzurlarınızda Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Sayın Serdar Yarar´ı hepinize emanet ediyorum. Kırıkkale ehline emanet edilecektir, inancım budur, beklentim budur, ümidim budur. Sağduyunun Birlikteliği Kırıkkale´de varlığını gösterecektir. Kırıkkale güvenilir bir iradeyle önümüzdeki beş yıl yönetilecektir. Kırıkkale Belediyemiz Cumhur İttifakı´nın kapsamında değilse de, ilkelerimiz, hareketimiz, dilimiz, üslubumuz, söz ve değerlendirmelerimiz Cumhur İttifakı´nın doğasına aynen uyacaktır. Çünkü, “Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” diyoruz. Ak Partili kardeşlerimizle omuz omuza yürüyoruz. Ayrımız yok, gayrımız yok, ihtilafımız yok. Biz birlikte Cumhur İttifakı´yız. Beraberce Türkiye´yiz, Türk milletiyiz. Çıkarcılar işbirliği yapıyor. Hainler güç birliği yapıyor. Zillet ortakları emel birlikteliği yapıyor. Buna karşılık Cumhur İttifakı Türkiye diyor”

 

KIRIKKALELİ ZULME RIZA GÖSTERMEZ

“Zillet varsa, karşılarında Kırıkkale vardır, millet vardır, cumhur vardır, cumhurun ruhu ve iradesi vardır. Her şeyin üzerinde de Allah vardır. Kırıkkale şehidimizin şühedamızın kemiklerini sızlatmayacak, terör işbirlikçilerine, PKK/YPG´yi masumlaştırmaya çalışan zillete ve Furkan yavrumuzun katillerine hesabı soracaktır. Kırıkkaleli zulme rıza göstermez, ihaneti affetmez, Türklüğün bekasına asla gölge düşürmez. Çünkü Kırıkkale Türk´tür, Türk milletinin yılmaz neferi, yıkılmaz kalesidir. Kırıkkale´nin belediyecilik anlamında istek ve taleplerinin farkındayız. Bunları gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Buna söz veriyoruz. Her kardeşimizi Cenab-ı Allah´ın kutsal bir emaneti göreceğiz. Milletimizin yüzünün gülmesi, vatandaşlarımızın gece başlarını yastığa rahat koyabilmeleri için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımızda ayrımcılık, bencillik, duyarsızlık, samimiyetsizlik, tembellik, gevşeklik yoktur, olmayacaktır. Tüm vatandaşlarımızı bir ve eşit görüp, aralarında hiçbir ayrım yapmayacağız.  Sen-ben kaygısı taşımayız, partizanlık yapmayız. Biz olduğumuz müddetçe, birlikte duruş gösterdiğimiz sürece sorunları her zaman aşarız. Cumhur İttifakı´nda hizmet vardır, kutlu bir gelecek vardır, insana hürmet, millete ve vatana emsalsiz bir sevgi vardır”

 

KIRIKKALE´NİN HUZURU İÇİN VARIZ

“Belediye Başkan adaylarımızın seçildiği andan itibaren gecesi gündüzü sizlere hizmet olacaktır. Belediyelerimizin kapıları 24 saat açık kalacaktır. Zorda kalanlara el uzatacağız. Darda kalana ümit olacağız. Kırıkkale´nin huzuru için varız. Kırıkkale´nin haysiyeti için varız. Kırıkkale´nin refah ve gelişmişliği için mücadeleye varız ve projelerimizle hazırız. Kırıkkaleli kardeşlerimin tamamını kucaklayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi´nin büyük hedefleriyle buluşturacağız. İman varsa imkân vardır, bunu unutmayacağız. Sözlerime son vermeden, Brüksel´de bir alt mahkemenin aralarında terör örgütü PKK´nın Avrupalı elebaşlarının da olduğu 36 özel ve tüzel kişinin terörle mücadele kanunları çerçevesinde yargılanmayacağı yönündeki kararını şiddetle kınıyorum. Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar. Beka İçin Milli Karar, Kırıkkale İçin İstikrar. Kırıkkale ehline emanet. Sizlere güveniyorum, Kırıkkale´ye inanıyorum” dedi. Haber: Emel Selci


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024