Altı takımın katılımıyla başlayan Büyük Erkekler Basketbol İl Birinciliği geçen hafta içi oynanan müsabakalarla başladı. 2014-2015 Yerel ligler Statüsüne oynanan basketbol maçları hem izleyenlere hem de oyunculara keyifli dakikalar sunarken, sahada gösterilen mücadele takdire şayan görüntülerin oluşmasını da beraberinde getirdi.

 

En büyük favori Bahşılı Halk Eğitim

 

 İlk üç maçlar sonucunda liderliği ele geçiren Bahşili Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü oynadığı basketbol ile bu ligin en iyisi olduğunu gösterdi. Bahşılı Halk Eğitim merkezi 22-23 Mayıs’ta yapılacak  yarıfinal ve final müsabakalarına kadar olan maçları da kazanıp kupayı müzesine götürmeye hedeflediği görüntüsü verdi. İlk üç maç sonunda ikinci durumda bulunan Olimpiyat Gençlik  Spor Kulübü ilerki haftalarda  tecrübesini sahaya yansıtarak kupanın diğer favorisi olarak otoriteler tarafından değerlendirilmekte.

 

Hepsi Bahşılı’dan

 

Bahşili Halk Eğitim merkezi Spor kulübü başkanı Musa İbiş müsabakalar sonunda yaptığı açıklamada “Yeni bir kulüp kurduk. Ana branş olarak basketbolu seçtik. Şu anda alt yapımızda 30 tane Bahşili’da oturan çocuğumuza eğitim vermekteyiz. Onların ileride kulübümüze ve ilimize basketbol anlamında çok şeyler katacağınıza eminiz.Bu yıl ki hedefimiz Büyük Erkekler liginde tüm maçları kazanarak kupa ile ilçemize dönmek ve gençlere basketbol oynama imkanı sunmak” şeklinde konuştu.

 

 

Alınan Sonuçlar

 

Bahşili Halk Eğitim Merkezi- Kırıkkale gücü:75-22

Gençlik ve il spor md. Sp klb- Merkez İÖO sp Klb:55-42

Kırıkkale gücü-Gençlik ve il spor md. Sp klb:43-52

Olimpiyat spor klb- Sulakyurt Halk Eğitim Sp:65-22

Kırıkkale gücü- Sulakyurt Halk Eğitim Sp:31-36

Ünlü şarkıcı Lara’dan destek çağrısı Ünlü şarkıcı Lara’dan destek çağrısı

Olimpiyat spor klb- Bahşili Halk Eğitim Merkezi :52-76

Bahşili Halk Eğitim Merkezi- Gençlik ve il spor md. Sp klb:65-37

Olimpiyat spor klb-Merkez İÖO sp Klb:46-53