Ahiler Kalkınma Ajansının 2014 yılı teknik destek projesi teklif çağrısı kapsamında, Bahşılı Kaymakamlığının ve Bahşılı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü´nün proje tekliflerinin kabul edildiği bildirildi.

30 PROJE İÇİNDEN 8´İ KIRIKKALENİN

Ahiler Kalkınma ajansının kabul ettiği 30 projeden 4 ü Kırıkkale´ye ait olup bu 4 projeden de 2 si ise Bahşılı ilçe Kaymakam lığı Tarım müdürlüğü imzası ile kabul edildiği iletildi. Bahşılı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Tugay´ın yaptığı açıklamada projelerin Kırıkkale de 30 a yakın proje arasında, ilk ikiye girdiğini ve Ahiler kalkınma Ajansının kabul ettiğini ileterek şunları söyledi.

PROJE YAZMA EĞİTİMİ VERİLECEK

Tüpraş, 23 Nisan’ı çocuk şenliği ile kutladı Tüpraş, 23 Nisan’ı çocuk şenliği ile kutladı

Tugay, “Bahşılı Kaymakamlığımız için hazırladığımız Ahiler Kalkınma ajansına sunduğumuz, Bahşılı Proje Yazma Kapasitesinin Artırılması konulu teknik destek projesi ile 6 bayan 6 erkek 12 kamu görevlisine Proje yazma eğitimi verilecektir,  İsteyen vatandaşlarda projeye dâhil olabilir. Proje sonunda kaymakamlık bünyesinde Proje yazma ve yürütme ofisi kurulması düşünülmektedir. Projenin toplam bütçesi 6 bin 962 TL´dir. İlçe Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüzün kabul edilen projesi ile de tarımda İş Güvenliği eğitimi verilecektir. Projenin toplam bütçesi 5 bin 130 TL´dir” diyerek Kaymakamlık bünyesinde hazırlanan projelerin başarısından bahsetti.