TURİZM GEZİSİ DESTEĞİNDE BULUNDU

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin´in sosyal hayat ve eğitime yönelik destekleri devam ediyor. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, turizm bölümünde okuyan öğrencilere yerel anlamda turizm gezisi desteğinde bulundu. Turizm bölümü lise öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Kırıkkale´nin restore edilen geziye açılan bölgelerini birlikte gezme imkanı buldu. Öğretmen ve öğrencilere araç tahsis edilirken, gezi sırasında da kumanya desteği sağlandı. Öğretmen ve öğrenciler Karaahmetli Tabiat Parkı, Cam Teras ve Çeşnigir Köprüsü ile Kanyon gezisi yaptı. Gezi desteğinden ötürü Başkan Tekin´e teşekkür edildi.

 

KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİLER

Gezi ve destekle ilgili açıklamada bulunan Öğretmen Yeşim Kalyon, “Bugün çok keyifli bir gündü. Çünkü Bahşılı Belediye Başkanımız Recep Zafer Tekin ve onun değerli ekibi sayesinde turizm bölümü öğrencileri ve sevgili hocalar Aylin Nalçacı İlkiz ve İsmail Öztürk hocalarımız ve bendeniz N. Yeşim Kalyon BYS 2 A öğrencilerimizi de alarak Bahşili Belediyesi´nden bize tahsis edilen otobüslerle Karaahmetli Tabiat Parkı´nı, sonrasında yeni restore edilen Tarihi Çeşnigir Köprüsü´nü ve yeni yapılan Cam Terası gezdik.”

Irmak Köyü muhtarından çağrı, “Herkes geri dönsün” Irmak Köyü muhtarından çağrı, “Herkes geri dönsün”

 

TEŞEKKÜRLER

“Öğrencilerimiz gayet mutluyken Başkanımız Recep Zafer TEKİN´in direktifleriyle Bahşili Belediyesi garaj amirimiz Ahmet Güçlü  tarafından hazırlatılan öğle yemeğimiz tavuk döner ve ayranla hepimiz çok mutlu olduk. Çünkü  sıcak sıcak yiyelim diye bizi Çeşnigir´de yakalayıp yemeğimizi elimize teslim etmeleri mükemmel bir organizasyondu. Mutluyuz keyifliyiz ve Bahşılı´da olmaktan gurur duyduk. Teşekkür ederiz Başkanımıza, ekibine, katılan hocalarımıza ve sevgili öğrencilerimize... Gelecek bir gezide görüşmek üzere” dedi. Haber: Çağlar Atmaca