AYBİMAŞ´A YOĞUN İLGİ

Yiyecek, temizlik, manav, zücaciye ve ev gereçleri gibi birçok alanda hizmet veren AYBİMAŞ Tanzim, Kırıkkale´de 27´nci şubesini açtı. Firmanın kurucusu Baba Ahmet Ayanoğlu, Erol, Ramazan ve Hilmi Ayanoğlu kardeşler ortaklığında açılan AYBİMAŞ Tanzim merkezinde açılışa özel indirim nedeniyle büyük yoğunluk yaşandı.

 

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

Kırıkkale halkının yoğun katılım gösterdiği açılış töreninde vatandaşlara çeşitli ikramlarda ücretsiz olarak verildi. Yiyecek, temizlik ve manav gibi birçok alanda hizmet veren AYBİMAŞ Tanzim´de açılışa özel indirimler uygulandı. Törende kurban kesildi, dualar edildi ve Mehter Takımı gösterileri yapıldı. Gösterinin ardından Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Baba Ahmet Ayanoğlu, Erol, Ramazan ve Hilmi Ayanoğlu kardeşler eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

 

HEDEF 71´NCİ ŞUBE

AYBİMAŞ Tanzim Yönetim Kurulu Başkanlarından Erol Ayanoğlu, “Bu güzel günümüzde bizlerle beraber olan herkese teşekkür ederiz. Kırıkkale halkına 27´nci Şubemizi açtık. 4 ilimizde AYBİMAŞ mağazamız bulunuyor ve bu mağazalarımızda bine yakın personelimiz istihdam ediyor. Hedefimiz kentimizin plakası olan 71 şubemizi açmak olacak. Ben tekrardan açılışımıza ilgi gösteren herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

 

KIRIKKALE İÇİN VAZGEÇİLMEZ BİR DEĞER

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Kırıkkale´nin markalaşmasında Türkiye´ye duyurulmasın da emeği geçen AYBİMAŞ Tanzim ailesine teşekkür ederek, “Kırıkkale için vazgeçilmez bir değer. AYBİMAŞ Tanzim ile istihdam artıyor, hizmet odaklı müşterilere ulaşılıyor. Kırıkkale için vazgeçilmez bir değerimiz. Bize bu değeri kazandıran AYBİMAŞ Tanzim´e teşekkür ederim”

 

BAHŞILI´DAN DOĞAN BİR MARKA

Kırıkkale’de motosiklet tutkunları 23 Nisan’ı kortej ile kutladı Kırıkkale’de motosiklet tutkunları 23 Nisan’ı kortej ile kutladı

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, “İlçemizden doğan ve Ulusal marka olan AYBİMAŞ Tanzim´i kutluyorum. AYBİMAŞ Tanzim de bin kişi istihdam ediyor. Bu pandemi döneminde bin kişi istihdam alanı oluşturmak önemli bir şey. İlçemizden çıkan bir marka olan AYBİMAŞ Tanzim, birçok ilde var. Her ilde AYBİMAŞ Tanzim´i açmaları dileğiyle, kendilerine başarılar diliyorum”

 

TÜRKİYE´NİN TANIDIĞI ULUSAL FİRMA OLACAK

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, “Ticaret ve Sanayi Odası olarak memleketimizde açılan her işletme bizi mutlu ediyor. Her işletme ne demek istihdam demek, ticaretin şehrimizde artması demektir. Ben bu vesileyle AYBİMAŞ Tanzim´i tebrik ediyorum. Ulusal marka olma yolunda çok hızlı bir ilerlemesi var, bunu takip ediyoruz. Bu firmamız Kırıkkale´den çıkar Türkiye´nin tanıdığı ulusal bir marka olacak. Açılışın şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. 

 

Açılışa; Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Akçelik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Doğan ve çok sayıda davetli katıldı. Haber: Kenan Kuzucu