Kırıkkale’de 14 bin kişi akraba evliliği yaptı Kırıkkale’de 14 bin kişi akraba evliliği yaptı

BÜYÜK İLGİ

Kırıkkale´de eğitim sektörünün öncüsü olan Asrın Koleji farkını bir kez daha ortaya koyarak bu kutlu günde tüm Kırıkkale halkına ve çocuklarımıza müthiş bir gün yaşattı. Podium AVM´de gerçekleşen 23 Nisan kutlamalarına Özel Asrin Koleji Yönetim Kurulu´nun yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından öğrenciler tarafından program etkinliği sunuldu.

 

SAVAŞI YOK EDERİZ

Kutlamalar kapsamında Özel Asrin Koleji öğrencileri modern dans, step gösterisi, davul show, bardak ritim show, eskrim gösterisi, koro, solo ve resim sergisiyle programı renklendirdiler. Veliler, öğrenciler ve öğretmenler hep bir ağızdan “Savaşın kazanını olmaz hepimiz bunu biliriz, barışın kaybedeni yoktur hepimiz bunu söyleriz. İnsanlar yaşamalı kardeşçe hepimiz bunu dileriz, hepimiz el ele verirsek savaşı yok ederiz.” sözlerinin ardından Mustafa Kemal Atatürk´ün Yurtta Barış Dünyada Barış” sözlerini vurgulayarak mesaj verdiler.

 

HEP BİRLİKTE

Yönetim Kurulu Başkanı Sevgi Temiz “Eğitimden öğretime, sanattan spora her alanda Kırıkkale´nin eğitim anlayışına renk katan Asrın Koleji ailesi olarak başarılarımızla ve sosyal etkinliklerimizle Kırıkkale halkına hizmet vermekten gurur duyarız.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Çocuklarımızla geleceğe, hep birlikte” dedi. Programın sonunda öğrenciler tüm dünya çocukları ve Kırıkkaleli öğrencilerin bayramını kutladı.