Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkan Seçimi Yapacak Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkan Seçimi Yapacak


Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Mehmet Saygılı gibi çalışkan bir belediye başkanımız var. Eski belediye başkanımız zamanında her türlü işi yapan belediye personeli maaşını alamıyordu. Yeni belediye başkanımızın ilk icraatı bu borçları ödemek oldu ve hiçbir personelin alacağı kalmadı. Kırıkkale halkı belediye başkanına inandı güvendi ve yüksek bir oyla belediye başkanı olarak seçti. Biz de İl Teşkilatı olarak vatandaşın verdiği oylara layık olabiliyor mu diye sürekli yaptığı icraatların takipçisiyiz. Teşkilat olarak Türkiye’de ilk defa yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik ve sizlerin ve Kırıkkale halkının desteğiyle yüzde 64 gibi yüksek bir oy aldık. İnanıyorum ki 7 Haziran’da da yine desteğinizi vereceksiniz ve Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy alacağız. Geçmiş dönemde yaptığınız hizmetler ve bundan sonra yapılan hizmetlere vereceğiniz destekten dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

 

Hedefimiz 120 bin oy

Ak Parti hizmetlerinin anlatmakla bitmeyeceğini ifade eden Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ise konuşmasında, ‘Ben bu davanın başında olan birisi olarak. Bu davada yer almaktan gurur duyuyorum. Allah bana bu dönem aday olmamı nasip etti. Şahsi olarak 3. sıra aday olmaktan yana korkum yok. Ak Parti’nin 20002’den bu tarafa yaptıklarını görmemezlikten gelmek bir vebaldir. 2002 seçimlerinde Kırıkkale’den 76 bin oy aldık, 2007 seçimlerinde 92 bin oy aldık ve 2011 seçimlerinde 105 bin oy aldık. Burada 3. sıra aday olarak bu tabloyu bozmamak ve il teşkilatımızla, milletvekili adaylarımızla kendimize 120 bin oy hedefini koyduk. Bu hedefe sizlerin de desteğiyle ulaşacağımıza inanıyorum. Eski partilileri burada birlik beraberlik içersinde görmek beni gururlandırdı. Kırıkkale’de birlik beraberlik nasıl olurmuş herkese gösterelim. Ben adayım ama beni bir kenara koyun ve Büyük Türkiye davası ve Allah’ın rızasını kazanmak için bu birlik ve beraberliğimizi koruyalım’ dedi.

 

Davutoğlu’nun gölgesinde buluşalım

 

Ak Parti kurucu il başkanlığı yapan ve eski partili arkadaşlarıyla bir araya gelen Milletvekili Adayı Ramazan Can ise konuşmasında, ‘Biz birbirimize yeteriz. Ak Parti o kadar büyük bir parti ki bizden sonra bile geriye kalan bakidir. Ve o bakilik bile 3-0 yapmaya yeter. Bize oy vermeyen köyler var. Biz o köyleri dolaşıp oy istemek yerine geçmişte bu partiye hizmet etmiş insanlara sahip çıksak yeter. Ak Parti 2002’den bu tarafa her seçimde oyunu artırarak bu günlere geldi. Demek ki doğru şeyler yapıyor ve millet partisinin yanında. 7 Haziran’da da oyunu artırır veya iktidarda kalırsa demek ki doğru şeyler yapmaya devam ediyor ve millet yine yanında demektir. Ama doğru şeyler yapmıyorsa millet bunun dersini sandıkta verir. 2002’den önceyi hatırlayın milletvekilleri yakalarına rozet takıp sokağa çıkamıyordu. Ama ben şahsım olarak koruma olmadan tek başıma istediğim her yere her köye her bucağa rahatlıkla gidebiliyorum. Ak Parti barış ve istikrarı getirdi. Geçmişte yapılan hatalar olabilir. Kırgınlıkları bir kenara bırakıp, sahaya inelim ve bundan sonra partimizin bekası ve Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu’nun gölgesinde buluşalım’ şeklinde konuştu.