GÜNCEL 15.10.2015 17:23:33
AK PARTİDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

AK PARTİDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk seçim bürosunu açılışı Ak partinin gövde gösterisine dönüştü. Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve İl başkanı

AK Parti Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk 1 Kasım seçimleri öncesi Hüseyin Kahya Parkı Deniz Bank altında seçim bürosunu açtı.  Seçim bürosu açılışına yoğun katılım oldu. Açılış öncesi konuşma yapan İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir vatandaşlardan yoğun ilgi gördüklerini belirttiler. Adaylar Kırıkkale halkı ve Allah rızası için hizmet edeceklerini söylediler.

 

HER ZAMAN VATANDAŞLA İÇ İÇEYİZ

Yoğun katılımın olduğu açılışta milletvekili adaylarına Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Başta olmak üzere ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilatları ve aday adayları yoğun kalabalık ile destek verdiler.  Yüzlerce vatandaşın katıldığı açılışta Milletvekili adayları sloganlar eşliğinde konuşmalarını geçekleştirdiler. Açılışta destek veren herkese teşekkür eden adaylar Kırıkkale halkı için çalışacaklarını ve her zaman Kırıkkale halkı ile iç içe olmaya devam edeceklerini belirttiler.

 

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Açılış öncesi konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, “Bu heyecan bu kalabalık ile 1 Kasım´da 3-0 yapacağız. 7 Haziran´da Ak Parti´yi yine Kırıkkale´de birinci parti yaptınız. Ama tek başına iktidar olamadık bütün Kırıkkale bize hep hüzünlülerini dile getirdiler. Biz sizlerin mesajını aldık.  Süreci hep birlikte gördük Bahçeli her şeye hayır dedi. 1 Kasım seçimlerinin ardından AK Parti tek başına iktidara gelerek hizmetler devam edecek” ifadelerini kulandı.

 

GÜÇLÜ BİR MÜSLÜMAN ÜLKE İSTEMİYORLAR

7 Haziran´da İki vekil çıkardıklarını ve 2 vekil çıkardıkları halde hüzün yaşadıklarını belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “1 vekil çıkaran parti zafer ilan etti. 7 Haziran´dan sonra ne oldu ekonomi terör olaylarını bakın güçlü bir Müslüman ülke istemiyorlar. Bunun için oyunlar oynuyorlar Ankara´da terör eylemi oldu. Hayatını kaybedenlere baş sağlığı diliyoruz. Millet bundan ders çıkartmalı. Birlik ve beraberliği ihtiyacımız var. Bu birlik Ak Parti´de var” şeklinde konuştu.

 

AK PARTİ KAYBEDERSE BİLİN Kİ MAZLUMLAR KAYBEDER

Siyasete 1988 yılında Refah Partisi Gençlik Kollarında başladığını belirten Milletvekili adayı Mehmet Demir, “AK Parti herkesi kucaklayan bir parti ak parti dünya mazlumlarının umudu olan bir parti eğer Ak Parti kaybederse bilin ki mazlumlar kaybeder. Ak Parti verdiği sözleri tek tek yapan bir partidir. Her seçimde oylarını artırdıklarını ve 7 Haziran öncesi bir hata oldu.” Diye konuştu.

 Yoğun kalabalıkta atılan sloganlar ile göz yaşlarına hakim olamayan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ise yaptığı konuşmada herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Öztürk yaptığı konuşmada, “Türkiye büyük bir ülke bizler bin yıldır her kesimden insanlarla omuz omuza yaşamaya devam ediyor.  Bu aziz millet her şeyi net görüyor inşallah 1 Kasım´da Kırıkkale´den üç vekil çıkararak Allah Rızası için çalışacağız. Bu aziz millet hizmet edilmesi için oy veriyor. Kimin vekil olduğu değil üstlenilen sorumluluk önemli” dedi.

 

MİLLETİN ADAMLARIYIZ

Açılış öncesi son konuşmayı yapan milletvekili Adayı Ramazan Can ise yaptığı konuşmada, “ Bir hedef koyuyoruz.  Bizler Kırıkkale´nin adamlarıyız teşkilat, belediye başkanlarımız ile birlikte tüm temsilcilerimiz ile ve Kırıkkale´nin her yeri ile bu hoş sedamız yankılansın biz Allah rızasına talibiz biz gelecek için çalışmalar yapacağız ve gelecek bize Allah razı olsun demesi için adımlar atacağız. Hepimiz Kırıkkaleliyiz” dedi. Konuşmaların ardından ise seçim bürosu açılışını için kurdele kesimi yapıldı. Kurdele kesiminin ardından ise gençler tarafından Abdullah Öztür´e kara kalemden yapılmış fotoğrafı hediye edildi 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024