Kırıkkale Belediyesi ve KTSO, sorunların çözümü için işbirliği yapacak Kırıkkale Belediyesi ve KTSO, sorunların çözümü için işbirliği yapacak


18 ADAY DİLEKÇE VERDİ

3 dönem AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı´ndan sonra görevinden istifa eden Mürsel Akçay´dan boşalan İl Başkanlığı koltuğu için ise yarış var. Aday adayları İl Başkanlığında kurulan birime öz geçmişlerini içeren bir dilekçeyle müracaat etti. 18 aday adayı ilk üçe girebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı Gençlik Kolları, Kadın kolları Başkanı Belediye Başkanları Milletvekilleri, İl Genel Meclisi Başkanı ve üyeleri, Belediye Meclis Üyeleriyle mahalle temsilcileri üç isim için oy kullandı.

 

ADAYLARIN İSİMLERİ

Aday adaylığı için müracaat eden Resul Doluca, Yılmaz Cebeci, Satılmış Aksun, Mesut Öztürk, İsmail Yaman, Mehmet Güloğlu, Mehmet Yılmazer, Sinan Kalkan, Kamil Özyön, Eyüp Aydın, Abdulkadir Turna, Remzi Sazak, Süleyman Başer, Hüseyin Yaman, Adem Tonga, Mustafa Demirbaş, Faruk Özak ve Celal Kaplan için oy kullanıldı. Oy kullanma işleminin tamamlanmasından sonra sandık görevlisi milletvekilinin gözetiminde Ankara Genel Merkeze götürüldü.