ŞEHRİN KİMLİĞİ KURUMSALLAŞMALIDIR

Kırıkkale Ticaret Odası Başkan Adayı Orhan Kılıç, adaylıkla ilgili yaptığı basın açıklamasında Ticaret ve Sanayi Odası´nın güçleneceği ve sosyo ekonomik anlamda gelişeceğini bildirdi. Kılıç açıklamasının devamında, “ Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanlığına adaylığımı basın aracılığı ile kamuoyuna duyuruyorum. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ilimizin ekonomik anlamda en büyük sivil toplum örgütüdür. MKE´nin kuruluşuyla şehir olma yolunda büyük adımlar atan ve Tüpraş´ın kurulmasıyla şehir kimliğini eline alan Kırıkkale´nin bugünkü sosyo-ekonomik yapısı göz önüne alındığında Ticaret ve Sanayi Odasının, Kırıkkale´nin elinde bulundurduğu şehir kimliğinin kurumsallaşması açısından önemi son derece büyüktür”

Kilit Kavşak’tabayram trafiği bilançosu; 2 ölü 75 yaralı Kilit Kavşak’tabayram trafiği bilançosu; 2 ölü 75 yaralı

YENİ AÇILIMLAR GEREKİYOR

“Üyeleri göz önüne alındığında, faal olarak işletilmesi durumunda Kırıkkale´nin hem sosyal hem de ekonomik anlamda yeni açılımlar yapabilmesi Ticaret ve Sanayi Odasının ayağı yere basan projeleri ile mümkün olacaktır. Büyük şehirlerde olduğu gibi şehrin ekonomik yapısı göz önünde bulundurularak her ne kadar Ticaret ve Sanayi Odasının birbirinden ayıramasak da Ticaret ve Sanayi´nin gücünü birleştirerek şehrimize yeni ufuklar açabiliriz. Kırıkkale ekonomisine lokomotif konumunda olan Ticaret ve Sanayi Odası´nın gözlemlediğim kadarı ile daha da aktifleşmesi ilimize sosyal ekonomik ve kültürel anlamda büyük sinerji oluşturarak daha büyük katkılar sağlayacaktır.”

İL EKONOMİSİNE HAYAT VERİYOR

“Yaklaşık iki binin üzerinde üye ile adeta il ekonomisinin can damarı konumunda olan Ticaret ve Sanayi odasının temsil kabiliyetini arttırarak üyelerimize ve şehrimize yönelik çağın getirdiği projelere imza atmaktır. Göreve uygun görülmemiz durumunda Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak il yöneticileri ile uyumlu bir birliktelik tablosu sergileyeceğiz. Üyelerimizi seçimden seçime değil meslek komiteleri aracılığı ile istişareler yaparak günümüz ekonomik gelişmelerine paralel çalışmalar sergileyeceğiz.

İlimizin ulusal ve uluslar arası arenada tanıtımı sağlayacak ve il ekonomisine can suyu verecek fuar ve sergi etkinliklerini geleneksel hale getireceğiz” dedi.