Kırıkkale Valiliği önünde yaşanan talihsiz bir olayı bahane ederek, Sayın Valimiz Yunus Sezer´in bir terör propagandacısı tarafından hedef tahtasına konulduğunu ibretle izlemekteyiz. Geçmişi ve Terör Örgütü Bağlantıları nedeni ile gazeteci olarak görmediğimiz ve medya organı demekten utanç duyduğumuz terör oluşumun Kırıkkale Valimize olan haksız ve yersiz saldırıları Kırıkkale Kamuoyunda karşılık bulmamış ve bulmayacaktır.

Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamaya rağmen utanmazca Sayın Valimizi istifaya davet eden ve Kırıkkale´nin en önemli camialarından olan Kırıkkale Yerel Medyasını hadsiz bir şekilde ağzına alan bu terör oluşumunu şiddetle kınıyoruz.

Manşet Gazetesi dün olduğu gibi bugünde her türlü terör oluşumun karşısında durmaya ve Devletinin yanında taraf olmaya devam edecektir. Fetullahçı Terör Örgütünün Mahrem İmamı sıfatı ile gözaltına alınan ve devlete ihanetleri sabit olan ancak itirafçı olarak pişmanlık yasasından doğan boşluk nedeniyle tutuksuz olan bir şahsın, Devletimize ve Devlet Büyüklerimize karşı saldırıları Kırıkkale Halkında karşılık bulmamıştır. Nüfus ortalamasına göre en çok Şehit veren, 15 Temmuz gecesi FETÖcülere karşı net duruşunu Cumhuriyet Meydanında gösteren Kırıkkale Halkına yakışan tamda budur.

Yaptığı bütün yayınlarda kaos ortamı oluşturma çabası göze çarpan, devletinin her daim yanında olan yerel medyamızı her defasında hedef gösteren, köyü kurtsuz düşünüp, değneksiz gezme gafletinde bulunan ve yaptığı eylemlerde gazeteciliği bir zırh olarak kullanma çabasında olan bu şahsın yaptıkları artık bardağı doldurmuş ve taşırmıştır. Pişmanlık yasasından faydalanıp, dışarıda gezen bu şahsın, yaptığı yayınlar incelendiğinde hiçbir pişmanlık duymadığı, fetönün geçmiş eylemlerini aynen devam ettirdiği açık bir şekilde ortadadır. Bütün bu gerçekliğe rağmen halen layık olduğu 4 duvar arasında olmayıp, dışarıda olan, hatta Devlete medyan okuma cüretinde bulunan bu teröristin yaptıkları 40´ı aşmış, Vatan hainliğinde nirvanaya ulaşmıştır. Artık bu hainliğe dur dememek, göz yummak, görmezden gelmek herkes için vatan hainliğinden öte bir durum değildir. Zira gereğinden fazla merhametin, vatan hainliği olduğu gerçeği tarih boyunca defalarca kez ispatlanmıştır.

Manşet Gazetesi olarak yayınladığımız bu bildiri bir suç duyurusu niteliği taşımakta olup, halkımızı bilgilendirme ve tarafımızı gösterme amaçlıdır. Devletimizin bekası adına Cumhuriyet Savcılarını ve Emniyet Mensuplarını göreve davet ediyoruz! Bu ve bunun gibi teröristlerin beslendikleri kaynaklar kurutulmalı, ticaret ağları incelenmeli, terör bağlantıları olduğu gibi gün yüzüne çıkartılıp ifşa edilmelidir. 15 Temmuz´da halkımızın kanına giren bu teröristler en ağır şekilde cezalandırılmalı, Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi inlerine kadar girilmelidir.

Gazetecilik ahlak ve ilkelerinden yoksun yayıncılık anlayışı ile hareket eden ve terör örgütü propagandacısı olarak çalışan bu yayın organının gerekli merciler tarafından kapatılması gerektiğini bildirir, sahibi olan şahsın gazetecilikle alakası olmadığının altını çizer, itirafçı olmasına karşın terör eylemlerine devam eden bir terörist olduğunu tarihe not olarak düşeriz!

Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi

Bu teröristin iki yılı aşkın süredir yaptıkları karşısında cezalandırılmamasını şaşkınlıkla izliyor, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığını, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğünü göreve davet ediyoruz.