ÇOCUKLAR İÇİN ÖNEMLİ

Mehmet Uzelli İlkokulu´nda gerçekleşen programda öğrencilere eğitim veren Oto Sinyal Sürücü Kursu sahiplerinden Süleyman Yücel, küçük yaşta verilecek doğru eğitimlerin geleceğin teminatı olan çocuklar için oldukça önemli olduğunu belirtti.  İlkokul öncesi ve ilkokul çağındaki öğrencilere yönelik hazırlanan programda hava, kara, deniz taşıtları, servis araçlarının kullanımı ve toplu taşıma araçlarında dikkat edilmesi gereken kurallar ve okul servisleri üzerine eğitim verildi.

29 Mart itibariyle Türkiye´deki bütün okullarda eğitimlere başlandığını belirten Süleyman Yücel, amaçlarının çocuklarda trafik bilincini oluşturmak ve farkındalık yaratmak olduğunu ifade etti.

 

TRAFİK BİLİNCİNİ ARTTIRMAK VE FARKINDALIK YARATMA

Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı

Yücel, 'Ülkemiz genelinde tüm okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine trafik kuralları ile trafikte uyulması gereken davranışların öğretilmesi ve trafik bilincinin erken yaşlarda öğrencilerin zihinlerine yerleştirilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumlan Genel Müdürlüğümüz ile Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonumuz - TÜSEKON arasında sosyal sorumluluk projesi olarak imzalanan protokol çerçevesinde ‘Trafik Bilincini Arttırmak ve Farkındalık Yaratma” amaçlı eğitimler verilmesi hedeflenmiştir. Her aşamada Sayın Velilerin de bu eğitimlerle bilinçlendirilmesi ve öğrencilerimize destek vermeleri sağlanmıştır. Projenin Ülkemize, yararının teminatı Sevgili çocuklarımıza ve eğitimcilerimize Hayırlara vesile olması temenni ederim' dedi.