VALİ TEKBIYIKOĞLU´NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ilimize Vali olarak atanan Bülent Tekbıyıkoğlu görevine başladı. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Şube Sekreteri Özcan Uca, Şube Başkan Yardımcısı Okan Özsoy ve Engelli Komisyon Başkanı Kudret Özçam geçtiğimiz gün Vali Bülent Tekbıyıkoğlu´na hayırlı olsun ve hoş geldin ziyaretinde bulundular.

 

HER DAİM SAHADA BERABER HAREKET ETTİK

Ziyaretlerinde Sivil Toplum Kuruluşu olarak kamu kurum ve kuruluşlarla istişare içerisinde çalışarak kamu yararına ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Başkan Akdoğan pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının azimli çalışmalarını ve ilimizde gelinen durumu anlattı. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak pandemi öncesinde olduğu gibi pademi sürecinde de sağlık çalışanlarını sahada yalnız bırakmadıklarını, her daim sahada beraber hareket ettiklerini, ellerinden geldiğince çözümün bir parçası olduklarını ifade etti.

KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 21 NİSAN 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 21 NİSAN 2024

 

SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR

Başkan Akdoğan ziyaret anısına Vali Tekbıyıkoğlu´na tüm dünya sağlık çalışanlarının covid sürecinde taşıdığı yükü temsil eden şilti takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tekbıyıkoğlu ise, ülke olarak pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının özverili çabalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Haber: Ahmet Ünal