KİMSE ZARAR VEREMEZ

Bayramın birinci gününde AK Parti İl Başkanlığı tarafından parti binasında bayramlaşma töreni düzenlendi. Burada düzenlenen törene Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe belediye başkanları katıldı.

 

EN GÜZEL MANEVİ GÜNLER

Milliyetçi Hareket Partisi´de Ramazan Bayramı´nın ikinci günü parti binasında üyeleriyle buluştu. Merkez ve ilçe parti yönetiminin tam kadro katıldığı bayramlaşma töreninde konuşma yapan İl Başkanı Erdal Baloğlu, bayramların birlik ve beraberliğin sağlandığı en güzel manevi günlerden birisi olduğunu söyledi. Baloğlu, “Burada da görüldüğü gibi teşkilat bütünlüğümüz sağlanmış durumda. Güzel bir sinerji var. Bu sinerjinin devam etmesini sağlayacağız” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK

Yine Ramazan Bayramının ikinci gününde de Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Programa CHP Milletvekili Adayı Ahmet Önal, Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık ile çok sayıda partili katıldı. Birlik ve beraberliğin sağlandığı törende konuşan Önal, İslam alemi ve Kırıkkale halkının Ramazan Bayramını tebrik etti.

 

ADALET YÜRÜYÜŞÜ

Önal, “Bu bayramın ülkemize ve milletimize barış, huzur ve adalet getirmesini temenni ediyoruz. Bu bayram, her bayram olduğu gibi coşkulu ve mutluyuz. Bayramlar manevi bir ziyafettir, neşe, sevinç, sevme, sevilme ve sevindirme günleridir. Kardeşlik duygularının perçinleştiği, milli birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi, saygı, şefkat ve merhamet duygularının coştuğu, dargınlıkların sona erdiği, asık suratların güldüğü ve katılaşmış kalplerin yumuşadığı müstesna günlerdir. Bu bakımdan bu günleri en hayırlı olabilecek şekilde değerlendirmeliyiz.”

Çiftçiler dikkat!  Yenilemezseniz iptal olacak! Çiftçiler dikkat! Yenilemezseniz iptal olacak!

 

BÜYÜK ÖZEN GÖSTERMELİYİZ

En başta anne ve babalarımız olmak üzere büyüklerimizi, hastalarımızı, komşularımızı, akraba ve dostlarımızı ziyaret etmeliyiz. Dargınları barıştırmalı; fakirleri, yetimleri, kimsesizleri ve çocukları sevindirmeliyiz. Hiç kimseyi kimsesiz bırakmamalıyız. En coşkulu kaynaşma günü olan bayramlarda, bu mutluluğun dışında kalmamaya ve kaynaşmanın dışında hiç kimseyi bırakmamaya büyük özen göstermeliyiz” dedi.

 

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI

İYİ Parti ve Saadet Partisi´nde de bayramlaşma töreni düzenlendi. Milletvekilleri adayları partilileri kapıda karşılarken, birlik ve beraberlik havası eşliğinde bayram kutlandı.  İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Altınışık, tüm İslam aleminin bayramını kutladığını belirterek, Türkiye´nin 24 Haziran sonrasında da büyük bir bayram yaşayacağını söyledi. Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Faruk Vurgun ise tüm Kırıkkalelilerin bayramını kutladığını belirterek, bayramların ülkeye birlik ve beraberlik getirdiğini ifade etti.  Tüm siyasi partilerde bayramlaşma töreni büyük bir coşkuyla geçerken, partide bulunan kişiler daha sonra seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Haber Kenan Kuzucu