DUYGULANDIRAN ZİYARET

Şehit Suat Yalçın Anaokulu öğrencileri Anaokulu Müdürü Elif Diri ile birlikte Kırıkkale Şehitliğini daha sonra ise Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret ettiler. Düzenlenen ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal Dernek faaliyetleri, Şehitlik- Gazilik hakkında öğrencilere bilgi verdi. Minik öğrenciler tarafından sorular Şehit Aileleri tarafından cevaplandırıldı.

 

VATAN VE BAYRAK AŞKI

Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi! Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi!

Düzenlenen ziyarette Okul Müdürü Elif Diri “Ezelden beri Hür ve Bağımsız yaşamış ve yaşayacak olan Devletimizi korumak ve yaşatmak amacı uğruna kendilerini feda eden Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda geride bıraktıkları aileleri ve yine bu uğurda bedenlerini feda ederek Gazi olan Kahramanlarımızı ziyaret ettik. Sizlerle aynı havayı teneffüs etmek ve öğrencilerimizi Vatan ve Bayrak aşkı ile yetiştirebilmek maksadı ile bugün Derneğimizi ve sizlerle beraber de Şehitliğimizi ziyaret etmek istedik. Ziyaretimiz vesilesi ile bütün Şehitlerimizi ve Gazilerimizi anıyoruz.” dedi.

 

ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayan Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Minik Gençlere dondurma ikram edildi. Dernek ziyareti sonrası Şehitlik ziyaret edildi. Dernek üyeleri ve Öğrenciler tarafından düzenlenen ziyarette Şehit kabirlerine karanfil bırakan öğrenciler Şehit Anne ve Babalarının ellerini öptüler. Şehitlik ziyareti sonrası Dernek üyeleri tarafından 26 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul´da Şehitlik Mertebesine ulaşan Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri kardeşimizin Yenimahalle aile mezarlığındaki kabrini de ziyaret ettiler. Haber: Ahmet Özhan