Kırıkkale´nin alış veriş sektörüne yeni bir renk getirecek olan Kırtaş AVM, düzenlenen renkli törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

MARKA VE UCUZLUĞUN ADRESİ

‘Marka ve Ucuzluğun Adresi´ sloganı ile Etiler Dörtyol Işıklar Kavşağında hizmete açılan Kırtaş AVM, ilk günden Kırıkkale halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Kırıkkale´de kalitesiyle farkındalığını ortaya koyacak olan Kırtaş AVM´de sürpriz fiyatlarla ilklere imza atıldı. Açılış öncesi Kur´an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

AVM DUALARLA AÇILDI

Yapılan duaların ardından mağazanın açılış kurdelesini CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, Kırtaş AVM Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Dursun Kuzucu ve beraberindekiler kesti.

VATANDAŞ KIRTAŞ´A AKIN ETTİ

Açılışın hemen ardından mağazada ucuzluğu gören vatandaşlar mağaza içine akın etti. Vatandaşlar indirimden yararlanmak için en uygun fiyatlı ürünlerin reyonlarına yöneldi. Yüzlerce ürün çeşidinin bulunduğu mağazada vatandaşlar istedikleri her ürünü bulmanın farkını yaşadı.

Çiftçiler dikkat!  Yenilemezseniz iptal olacak! Çiftçiler dikkat! Yenilemezseniz iptal olacak!

KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ

Kırıkkaleli vatandaşlara hizmet etmenin her zaman gururunu yaşadıklarını dile getiren İşletme Sahibi İsmail Dursun Kuzucu, “Biz Kırıkkale´de ‘Marka ve Ucuzluğun Adresi´ ile hareket ederek, bu prensipten asla vazgeçmeyeceğiz. Güler yüzlü personellerimiz ile daima müşteri memnuniyetini ön planda tutacağız. Kırıkkale´ye hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

BU AVM´DE NE ARARSANIZ VAR

Züccaciye, plastik, tekstil, hırdavat, kozmetik, bujiteri, temizlik, oyuncak, kırtasiye, hediyelik ve elektronik eşyaların bulunduğu Kırtaş AVM´de yüzlerce çeşit Kırıkkalelilerin beğenisine sunuluyor. Haber: Kenan Kuzucu