VALİ YUNUS SEZER STADI

İlimizde yayın yapan FETÖ tandemli bazı yayın organlarının Kırıkkale Valimiz Sayın Yunus Sezer´e kurduğu kumpas ve uyguladığı kara propaganda ters tepti. Saldırgan ve tehditkâr yayınların hemen arkasından Kırıkkale Valimiz Yunus Sezer´in yanında saf tutan ve FETÖ eylemlerine karşı gelen spor camiasından yeni bir hamle geldi. Sosyal medya hesaplarından Devletin Yanında duruşunu net bir şekilde ortaya koyan taraftar guruplarının ardından MKE Kırıkkalespor Yönetimi tarihi bir karar aldı. MKE Kırıkkalespor yönetimi mabedi olan ve sayısız başarılar kazandığı Fikret Karabudak Stadının adını Vali Yunus Sezer Stadı olarak değiştirdikleri duyurdu.

 

Kırıkkale’de küçük çocuk kayboldu! Kırıkkale’de küçük çocuk kayboldu!

TARİHE ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI

Yönetim Kurulu kararını basın bildirisi ile duyuran MKE Kırıkkalespor Kulübü Başkanı Mustafa Demirel, “Sayın Valimiz Yunus Sezer ilimizde göreve başladığı günden bu yana şehrimizin gelişmesi için mücadele vermiş, sporun gelişimine katkıda bulunmuş, fakirin, fukaranın sofrasına bir lokma olsun ekmek koymak için gecesini gündüzüne katmış bir devlet adımıdır. Şehrimizde yaptığı yatırımları saymakla bitiremediğimiz, en ücra köşede ki köyümüzün yolundan, en karanlık sokakta uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele eden gencimize kadar düşünen, bütün enerjisini bu şehir için harcayan, Kırıkkale´mizin tarihine adını altın harflerle yazdıran bir liderdir.” Dedi.

 

TERÖRİST TEHDİTLERİNE DEVAM EDİYOR

MKE Kırıkkalespor Başkanı Mustafa Demirel açıklamasının devamında “Şehrin bütün sorunları ile yorulmaksızın ilgilenen. Makam odasından çok sahada çalışmaların başında olan Sayın Valimizin çalışmalarını minnet ve hayranlıkla izliyoruz. İlimizin sporuna da birçok katkıda bulunan ve pandemi nedeni ile beklemekte olan birçok projesi bulunan Sayın Valimize kurulan komploya karşı durmak, şehrin en eski ve görkemli markası olan MKE Kırıkkalespor olarak boynumuzun borcudur. FETÖcü olduğu apaçık ortada olan ve devletimizi tehdit etme gafletinde bulunan gazeteci kılıklı teröristin, tehditlerine devam ettiği de ortadadır.” ifadelerini kullandı.

 

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

FETÖcü yayın organının bu cesareti nereden aldığını soran Demirel “ Bu terörist bu cesareti nereden almaktadır? Yoksa itirafçı olduğu gerekçesi ile dışarıda olmasından kaynaklı devletimizin göstermiş olduğu merhamet mi bu teröristi şımarttı? MKE Kırıkkalespor olarak şanlı tarihimiz boyunca olduğu gibi terörün, teröristlerin, vatan hainlerinin karşısında yer alaya devam edecek, Devletimizin yanında sonsuza dek duracağız. Bu olağanüstü gündemle MKE Kırıkkalespor yönetimi olarak dijital ortamda Yönetim Kurulumuzu olağan üstü olarak toplamış olup Stadımızın adını Vali Yunus Sezer Stadı olarak değiştirme kararı almış bulunmaktayız”

 

KARABUDAK İSMİ YAŞAYACAK

Stadın isminin Vali Yunus Sezer Stadı olarak değiştirilmesi için daha önce karar aldıklarını açıklayan Demirel, “Bütün taraftarlarımızın bildiği üzere bir süredir Sayın Valimiz Fikret Karabudak Stadının yenilenmesi ve çevresine bir spor kompleksi yapılması için girişimlerde bulunmaktaydı. İlimiz sporu için tarihi bir yatırım olacak olan bu kompleksin yapılmasıyla birlikte MKE Kırıkkalespor olarak, yeni yapılacak olan stadımızın adını Yunus Sezer koyup, Sayın Valimizin ismini ölümsüzleştirmek niyetindeydik. Ancak yaşanan son olaylar karşısında bu fikrimizi biran önce hayata geçirmek kararı almış bulunmaktayız, stadımız yenilense de yenilenmese de bundan sonra stadımızın adı Vali Yunus Sezer Stadı olup, isim değişikliği ile ilgili gerekli prosedürler yasakların kalması ile yerine getirilecektir. Ayrıca bu zamana kadar stadımıza ismini veren Fikret Karabudak´ın ismini de yaşatmaya devam edip, protokol tribünümüzün adı Fikret Karabudak Tribünü olacaktır. Tekraren kamu görevlilerini görevlerini yapmaya ve bu arsız teröristin cezalandırılması adına gerekli işlemleri yapmaları için göreve davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber: Çağlar Atmaca