SORUNLARA KULAK TIKANDI

Şube Başkanı Keskin, insanları hayata tutunmalarını sağlayan ATT ve Paramedikler bugün birçok sıkıntı ile baş başa bırakıldığını söyleyerek, “İnsan hayatı için yaptıkları hizmetlerin karşılığı asla ödenmez, fakat ne yazık ki tüm sağlık çalışanlarının sorunlarının göz ardı edildiği gibi ATT´lerin ve Paramediklerin sorunlarına da kulak tıkandığı bir dönemi yaşıyoruz”
 

Yazın bunları yapın sıcaktan korunun! Yazın bunları yapın sıcaktan korunun!

AİLELER MAĞDUR EDİLİYOR
İş yoğunluğunun had safhaya ulaştığını söyleyen Keskin, “Şiddet ve sıklıkla ambulans kazaları nedeniyle hayat kurtaran ATT ve Paramedikler her vakaya gittiklerinde hayatlarından endişe eder bir hale gelmişlerdir. Acil olarak nitelendirilen tüm kamu hizmetlerinin sunan kamu çalışanları (itfaiye, polis v.b) görev esnasında hayatını kaybetmesi nedeniyle görev şehidi sayılırken 112 acil çalışanları ise bu değerlendirmenin dışında tutulmaktadır. Aileler mağdur edilmektedir”

Arkadaşlarımızı Rahmetle Anıyoruz 
“112 İstasyonları ve ambulansların daha uygun nitelikte hizmet sunmaya müsait hale getirilmesi gerekmektedir. Temel ihtiyaçlar olan yemek ve kıyafet temininde bile sıkıntılar yaşanmaktadır. Türk Sağlık-Sen olarak tüm sorunların çözüme kavuştuğu, güvenli ve huzur verici bir çalışma hayatı dileğiyle tüm ATT ve Paramediklerin 11 Şubat ATT ve  Paramedikler gününü kutluyor, insanları hayatta tutmak için hizmet verirken şehit olan paramedik arkadaşlarımızı rahmetle anıyoruz” dedi.